διακοπή ρεύματος ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση έχει προγραμματίσει για αύριο Τετάρτη 14 Ιουλίου ο ΔΕΔΔΗΕ στο νομό Καβάλας λόγω εργασιών και αναβάθμισης των δικτύων. Συγκεκριμένα:

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Θάσου ότι, όπως έχει ανακοινώσει ο ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Καβάλας ΥΠΚ Θάσου, λόγω εκτέλεσης απαραίτητων σχετικών εργασιών, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα παρακάτω τμήματα και περιοχές της Νήσου Θάσου:

Τη Δευτέρα 12 Απριλίου και ώρες 8 το πρωί με 2 το μεσημέρι θα γίνει διακοπή ρεύματος στην Καβάλα, στις οδούς Περγάμου, Δημοκρίτου, Γρανικού, Ξάνθου, Σκουφά, Σέκερη.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι  έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Διακοπές Ηλεκτρικού Ρεύματος στο νησί της Θάσου έχει προγραμματίσει για το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου ο ΔΕΔΔΗΕ λόγω εκτέλεσης απαραίτητων εργασιών, στα παρακάτω τμήματα και περιοχές

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος για τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στο νησί της Θάσου ο ΔΕΔΔΗΕ. Οι διακοπές οφείλονται στην εκτέλεση απαραίτητων εργασιών στο νησί της Θάσου

Ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας ΥΠΚ Θάσου, ενημερώνει ότι λόγω εκτέλεσης απαραίτητων σχετικών εργασιών, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις παρακάτω περιοχές στη Θάσο (Λιμένας) Θάσου, τη Δευτέρα 23-11-2020 από 07:30πμ έως 09:30πμ:

Λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της πόλης της Καβάλας, ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 κατά τις ώρες 08:00-14:00 έχει προγραμματιστεί προσωρινή διακοπή ηλεκτροδότησης στις εξής οδούς-σημεία στο κέντρο της πόλης:

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας / υποκατάστημα Θάσου, λόγω εκτέλεσης απαραίτητων σχετικών εργασιών, την Πέμπτη 8 Οκωβρίου και την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα παρακάτω τμήματα και περιοχές της Νήσου Θάσου

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου θα γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης στο νησί της Θάσου λόγω προγραμματισμένων εργασιών για την αναβάθμιση του δικτύου.

Εκτεταμένη διακοπή της ηλεκροδότησης στο νησί της Θάσου σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το βράδυ της Παρακευής 20 Σεπτεμβρίου. Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει οι περισσότεροι οικισμοί του νησιού.

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε διάφορα σημεία του νομού Καβάλας έχει προγραμματίσει Ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας και συγκεκριμένα:

Διακοπή στην υδροδότηση σημειώνεται εδώ και λίγη ώρα σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου στην οδό Ερυθρού Σταυρού, Σύμφωνα με την ΔΕΥΑΚ η διακοπή σε έργα που κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ στο παρκινγκ της Ροδόπης.

Ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας ενημερώνει ότι λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο νησί της Θάσου την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 από τις 8:00 το πρωί έως τη 1:30 μετά το μεσημέρι.

Διακοπή ρεύματος από τις 08:00 το πρωί έως τι; 14:00 μετά το μεσημέρι πρόκειται να πραγματοποιήσει ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας λόγω εργασιών αύριο Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου. 

Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στους Δήμους Καβάλας, Νέστου και Παγγαίου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ γι’ αυτή τη βδομάδα είναι οι εξής:

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ στο νομό Καβάλας Σάββα Τακίδη έστειλε η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα με θέμα τις συνεχείς διακοπές στην ηλεκτροδότηση που συνεχίζουν

Χωρίς ρεύμα είναι εδώ και δυο ώρες περίπου αρκετές περιοχές κυρίως στο κέντρο της Καβάλας. Σύμφωνα με τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας Σάββα Τακίδη η διακοπή οφείλεται σε βλάβη του δικτύου την οποία τα συνεργεία προσπαθούν να επιδιορθώσουν.

Χωρίς ρεύμα είναι εδώ και αρκετή ώρα διάφορες περιοχές της Καβάλας συμπεριλαμβανομένου του Κέντρου της πόλης και του παραλιακού μετώπου. Η διακοπή επηρέασε και το λούνα παρκ στην παραλία όπου οι υπεύθυνοι...