Πρωτοσέλιδα

 

 

 

 

 

διακοπή ρεύματος ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας ενημερώνει ότι λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο νησί της Θάσου την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 από τις 8:00 το πρωί έως τη 1:30 μετά το μεσημέρι.

Διακοπή ρεύματος από τις 08:00 το πρωί έως τι; 14:00 μετά το μεσημέρι πρόκειται να πραγματοποιήσει ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας λόγω εργασιών αύριο Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου. 

Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στους Δήμους Καβάλας, Νέστου και Παγγαίου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ γι’ αυτή τη βδομάδα είναι οι εξής:

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ στο νομό Καβάλας Σάββα Τακίδη έστειλε η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα με θέμα τις συνεχείς διακοπές στην ηλεκτροδότηση που συνεχίζουν

Χωρίς ρεύμα είναι εδώ και δυο ώρες περίπου αρκετές περιοχές κυρίως στο κέντρο της Καβάλας. Σύμφωνα με τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας Σάββα Τακίδη η διακοπή οφείλεται σε βλάβη του δικτύου την οποία τα συνεργεία προσπαθούν να επιδιορθώσουν.

Χωρίς ρεύμα είναι εδώ και αρκετή ώρα διάφορες περιοχές της Καβάλας συμπεριλαμβανομένου του Κέντρου της πόλης και του παραλιακού μετώπου. Η διακοπή επηρέασε και το λούνα παρκ στην παραλία όπου οι υπεύθυνοι...