ΔΕΥΑ

Η ομάδα “Θάσος Νερό SOS” που δημιουργήθηκε για την υπεράσπιση του δικαιώματος στο νερό, σε ανακοίνωση της αναφέρει χαρακτηριστικά πως «αν δεν θέλουμε να πούμε το νερό νεράκι, θα πρέπει να αποτρέψουμε με κάθε τρόπο την συγχώνευση των ΔΕΥΑ της χώρας σε 13», και ενημέρωσε ότι υιοθετεί τις θέσεις της Πρωτοβουλίας για την Διασφάλιση της Δημόσιας Διαχείρισης του Νερού. 

“Οι συγχωνεύσεις, είτε συγκροτηθούν περιφερειακές ΔΕΥΑ όπως ενημερώνει η κυβέρνηση, είτε σε επίπεδο νομού κλπ, στοχεύουν στο να δημιουργηθεί ένα μεγαλύτερο πεδίο στο οποίο μεγάλοι ιδιωτικοί όμιλοι θα μπορούν να ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα ώστε να εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερα κέρδη. Οι εξελίξεις αυτές είναι απολύτως αρνητικές και θα οδηγήσουν σε εκτόξευση της τιμής του νερού”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της προς το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, η Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας.

Με αίσθημα ευθύνης για τη Δημόσια Υγεία όλων μας αλλά και σύμφωνα με τις οδηγίες του Κράτους για περιορισμό των μετακινήσεων, συγκεντρώσεων σε κλειστούς χώρους και όλων των λοιπών μέτρων για την απ

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας Μπάμπης Κουφατζής, με δελτίο Τύπου της δημοτικής επιχείρησης απα

Η ΔΕΥΑΚ ενημερώνει τους καταναλωτές της για τα κοινωνικά οικιακά τιμολόγια που ισχύουν και τις προϋποθέσεις ένταξης στους καταλόγους δικαιούχων. Συγκεκριμένα, προβλέπεται:

 

Ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ποτόλιας και ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Παναγιώτης Βελισσάρης, εξέδωσαν ανακοίνωση με τίτλο «Ποιότητα νερού στο Ζυγός - Λύσεις και προτάσεις: «αποτίναξη» του

Ένα μικρό τεχνικό έργο χρειάστηκε να κατασκευάσουν τα συνεργεία αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας στον Δημοτικό Διαμέρισμα Αμυγδαλεώνα.

 

Την λύση του προβλήματος με την διαρροή στο σύμπλεγμα των οδών Εγνατίας-Μακεδονομάχων και Αλκίνoου πέτυχαν τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας την περασμένη Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016.

 

Στο πλαίσιο των τακτικών και ουσιαστικών επισκέψεων στους εκτός πόλης Καβάλας οικισμούς του Δήμου μας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ξανθόπουλος, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο ύδρευσης κ.

Δεκατρία άτομα στις κατηγορίες υποχρεωτικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πρόκειται να προσλάβει η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Παγγαίου.

 

Επαφές με τους τοπικούς παράγοντες και τους κατοίκους των ορεινών περιοχών του Δήμου Καβάλας, είχε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ξανθόπουλος.

Ανοιχτό διαγωνισμό για την μετατροπή του ισογείου του παλαιού Δημαρχείου Ελευθερούπολης σε χώρους γραφείων της Δ.Ε.Υ.Α.Α.Π.

Σοβαρά ταμειακά προβλήματα στη ΔΕΥΑ Καβάλας δημιουργεί το ύψος των ανείσπρακτων λογαριασμών νερού, το οποίο φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

 

Στις 3-11-2014 με έγγραφο της ΔΕΗ Αριθ. Πρωτ. ΤΜΠΘ 1379/3-11-2014  ζητείται να ρυθμιστούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της ΔΕΥΑΚ ύψους 1.463.106,03 ευρώ το οποίο αφορά μόνο 3 αριθμούς παροχών εκ των 98 της επιχείρησης

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες του έργου "Κατασκευής δικτύου ύδρευσης Δήμου Καβάλας – Περιοχή Υψηλής Ζώνης πόλης Καβάλας".