ΔΕΠΟΣ

Το φιλοζωικό σωματείο “Αίσωπος” καταγγέλλει το θάνατο μίας γάτας στην περιοχή της Νεάπολης στην Καβάλα.

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα διακοπεί η παροχή νερού την Τετάρτη (13/12), από 08:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι, στην περιοχή της Νεάπολης.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην Νεάπολη, την Τρίτη (21/11), από 08:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι.

Λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές του Αγίου Λουκά και της Νεάπολης, από τις 08:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι, την Τρίτη (07/11).

Την Τρίτη (23/10) από 08:30 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι, θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Νεάπολης, λόγω εργασιών της ΔΕΥΑ Καβάλας.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως λόγω εργασιών θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Νεάπολης, τη Δευτέρα (16/10), από 8:30 το πρωί έως 13:30 το μεσημέρι.

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο της κατασκευής του Ιερού Ναού της Αγίας Φωτεινής στη συνοικία της Νεάπολης (πρώην ΔΕΠΟΣ) Καβάλας και υπάρχει αισιοδοξία για παράδοση του πριν τα Χριστούγεννα.

Επίθεση αγέλης σκύλων σε γυναίκα καταγγέλλει κάτοικος της Νεάπολης στο KavalaNews.

Από την ΔΕΥΑ Καβάλας, ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος / τηλεχειρισμός) σε υφιστάμενα δίκτυα ύδρ

Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης, θα διακοπεί η παροχή νερού την Παρασκευή 30-07-2021, από ώρα 08:00 έως 12:00, στην περιοχή ΝΕΑΠΟΛΗ (ΔΕΠΟΣ) στα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται από τις οδούς:
 

Φωτιά μικρής έκτασης ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής 30 Μαΐου στη συμβολή των οδών Μικράς Ασίας και Καππαδοκίας στην Καβάλα σε χόρτα που βρίσκονται δίπλα σε δέντρα στην περιοχή. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία οι άνδρες της οποίας αντιμετώπισαν το συμβάν πολύ γρήγορα πριν η φωτιά εξαπλωθεί. 

Ένα ογκώδες όχημα το οποίο θύμιζε στρατιωτικό, έκανε την εμφάνιση του στην περιοχή της Νεάπολης (ΔΕΠΟΣ) το απόγευμα της Τετάρτης (19/5). 

 

Διακοπή στην υδροδότηση έχει προγραμματίσει η ΔΕΥΑ Καβάλας για την Πέμπτη 22 Απριλίου από τις 8:00  έως τις 14:00 στην περιοχή της ΔΕΠΟΣ. Η διακοπή είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Τρίτη 

Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Τετάρτη 03-02-2021, από ώρα 08:00 έως 14:00, στην περιοχή ΝΕΑΠΟΛΗ (ΔΕΠΟΣ).

Σε προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας οχημάτων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καβάλας προχωρά η αστυνομική διεύθυνση για τη λήψη μέτρων που επιβάλλονται από ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας για την πρόληψη ατυχήματος, εξαιτίας της πτώσης βράχων και δέντρων στην οδό Φιλιππουπόλεως

Διακοπή νερού σημειώθηκε από το πρωί της Τρίτης 24 Ιουλίου 2018 στην περιοχή Νεάπολις - Δέπος. Σύμφωνα με την Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας η διακοπή προέρχεται από σπάσιμο στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης ενώ ακόμα σύμφωνα με την ανακοίνωση η βλάβη θα αποκατασταθεί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.