Ασφαλτόστρωση

Έργα ασφαλτόστρωσης συνεχίζει η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας στην Εθνική οδό Καβάλας - Ελευθερούπολης, στο δρόμο μεταξύ Κοκκινοχώματος και Ελευθερούπολης, ενώ από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου θα γίνουν εργασίες στην Εθνική οδό Καβάλας - Ξάνθης έως τη διασταύρωση της Πετροπηγής.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν στο βόρειο ρεύμα κυκλοφορίας (έξοδος από την πόλη) και ανά λωρίδα κυκλοφορίας, ώστε κάθε φορά η κυκλοφορία των οχημάτων να διέρχεται από μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Σήμερα Παρασκευή 15 Ιουλίου διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Σαππαίων από την Οδό Γαλλικής Δημοκρατίας έως την οδό Φαβιέρου.

 

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη (6/4) από το Δήμο Θάσου οι εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοστρώσεων στον οικισμό της Ποταμιάς Θάσου.

 

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί των οδών Γαλλικής Δημοκρατίας και Ομονοίας.. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, από τις 07:00 μέχρι τις 19:00 της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου 2020:

Υπό την επίβλεψη των υπευθύνων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στο ύψους του

Σε εξέλιξη βρίσκονται στη Θάσο ασφαλτικές εργασίες, τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Άρχισε από το πρωί της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου η ασφαλτόστρωση στο τμήμα της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού μπροστά από το γήπεδο Ανθή Καραγιάννη.

Τη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην οδό 7ης Μεραρχίας, στο τμήμα από τον οικοδομικό αριθμό 82 (πλησίον συμβολής με την οδό Κλειούς) έως τον οικοδομικό αριθμό 108 (πλησίον Λέσχης Ποντίων Καβάλας), λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης-διαγράμμισης, κατά το χρονικό διάστημα από 02-04-2019 έως 04-04-2019. 

Τροποποιήσεις παρουσιάζονται για μια ακόμα μέρα στα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας λόγω των ασφαλτοστρώσεων στην περιοχή του Αγίου Λουκά. Οι ασφαλτοστρώσεις γίνονται, σήμερα Σάββατο 2 Ιουνίου, στο κομμάτι από το 21ο Δημοτικό Σχολείο μέχρι το ΤΕΙ ΑΜΘ.