ΑΟ Καβάλας

Ακόμη μια επιτυχία της γυναικείας ομάδας της δύναμης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, του ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ '86, είναι γεγονός, δείχνοντας με τον τρόπο αυτόν το υψηλό επίπεδο και του γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή μας.

Τα κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τη συμμετοχή της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 στην Super League 2 και την τήρηση της νομιμότητας, όπως αυτή απορρέει από ρυθμίσεις του ν. 4809/19-6-2021, θέτε με επίκαιρη ερώτηση η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνια Ελευθεριάδου. 

Η ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη.

 

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 κάνει γνωστή τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να υπάρξει άλλη εξέλιξη από τη στιγμή που ο ίδιος επέλεξε να μας φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων

Στο βοηθητικό γήπεδο της Ακαδημίας της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 φιλοξενήθηκε προκειμένου να κάνει την προπόνηση του - ο Ατρόμητος Αθηνών ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια

O Αθλητικός Όμιλος Καβάλα και ο ιστορικός σύλλογος του συμπολίτη Ηρακλή ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους σε επίπεδο ακαδημιών ποδοσφαίρου. 

 

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 18:30 ξεκινάει η αγωνιστική χρονιά για όλα τα τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου (έτη γέννησης 2004-2014) του Α.Ο.Καβάλα, στο γήπεδο του ΑΟΚ πίσω από το κολυμβητήριο. 

 

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού της ομάδας μας, με τον Απόλλων Σμύρνης που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα Δράμας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για το χτίσιμο της Κ-17  ομάδας της ΠΑΕ ΑΟΚ.

 

To Δ.Σ. του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει πως ξεκίνησαν οι εγγραφές για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο.Καβάλα, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, η οποία ορίζεται για την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Περιγιαλίου (πίσω από το κολυμβητήριο).  

 

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, συνεχίζοντας να επενδύει στο μέλλον με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, παραμένοντας πιστή στις αρχές της για να κάνει πράξη το όραμα που εξαρχής έθεσε, για την ανάδειξη ταλέντων της ευρύτερης περιοχής μας

Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας συγχαίρει θερμά τη Διοίκηση και το Προπονητικό team του ΑΟ Καβάλας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την απευθείας άνοδο στην νέα Football League. Η επιτυχία αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και για το Σύνδεσμό μας αφού το προπονητικό team του ΑΟΚ αποτελείται από Καβαλιώτες προπονητές. 

 

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Αλιατίδη. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση

Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Καβάλας ο χλοοτάπητας του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” είναι έτοιμος για να φιλοξενήσει τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας