ΑΝΕΘ

Αυξήσεις έως και 60% καταγράφονται στις τιμές των εισιτηρίων στα πλοία από και προς το νησί της Θάσου από την Δευτέρα (21/3).

 

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή αναγνώστριάς μας:

 

 

Αξιότιμοι κύριοι,

 

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προχωρά στη σύναψη συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας μετά από σχετική πρόσκληση που απευθύνει στις τρεις ναυτιλιακές εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε Καβάλα και Θάσο.

Μια έκπληξη περίμενε τους επιβάτες του «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χ» της εταιρείας ΑΝΕΘ, που ταξίδεψαν με δρομολόγιο των 7:15 της περασμένης Κυριακής από τη Θάσο προς την Κεραμωτή, όταν στο τέλος του ταξιδιού είδαν το πλοίο να κάνει περιστροφή 360ο. 

Ξεκινάνε την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στην γραμμή Καβάλα-Πρίνος. Τα δρομολόγια θα είναι καθημερινά τρία και σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας ΑΝΕΘ το πρωί της Παρασκευής 12 Ιουνίου οι ώρες αναχώρησης θα είναι οι εξής

Την περικοπή των δρομολογίων στη γραμμή Κεραμωτή – Λιμένας λόγω κορωνοϊού ζητά με έγγραφό της προς το Λιμεναρχείο Καβάλας η εταιρεία ΑΝΕΘ. Έντονες είναι οι αντιδράσεις από την εταιρεία "Όσιος Δαυίδ" συμφερόντων Φιλιάγκου σε οποιαδήποτε περικοπή των δρομολογίων