Αναστασιάδης Φίλιππος

Στο τέλος της έφτασε η Έκθεση Τουρισμού TTRI Ρουμανίας 2023 που πραγματοποιήθηκε 23-26 Φεβρουαρίου. 

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων μπαίνουμε σιγά-σιγά και σύμφωνα με την παράδοση, δρόμοι και πλατείες σε κάθε Δήμο φωταγωγούνται αποκτώντας γιορτινή διακόσμηση.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Αναστασιάδης Φίλιππος συγχαίρει προσωπικά τον Χρήστος Καραΐτης, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας που διεξάγεται στην πόλη La Nucia της Ισπανίας.

Τις παιδικές κατασκηνώσεις Νέας Περαμου επισκέφθηκε ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: Επισκέφτηκα σήμερα τις παιδικές κατασκηνώσεις της Νέας Περαμου.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης "Η απόφαση αυτή αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής για το σημαντικό έργο που άφησε πίσω του ο επιφανής συνδημότης μας, που κατά τη διάρκεια της μακράς θητείας του αγωνίστηκε για το νομό Καβάλας και για τον τόπο του"

Αντιπλημμυρική θωράκιση στις περιοχές της Ελευθερούπολης, της Νέας Ηρακλείτσας και της Νέας Περάμου ανακοίνωσε ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης. 

Τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη πήγαν να συναντήσουν το πρωί της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου οι μαθητές του Γενικού Λυκείου, του ΕΠΑΛ και του Γυμνασίου Ελευθερούπολης στο Δημαρχείο της πόλης, προκειμένου να του θέσουν τα αιτήματά τους σχετικά με τη διαχείρηση της πανδημίας στα σχολεία.

Με αίσθημα ευθύνης, όπως χαρακτηριστικά λέει, ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης καλεί με ανακοίνωσή του τους δημότες Παγγαίου να τηρούν τα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στο νομό Καβάλας.

Με αφορμή το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης στον Δήμο Παγγαίου, ο Δήμαρχος Παγγαίου και επικεφαλής του συνδυασμού "ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" κ. Φίλιππος Αναστασιάδης δήλωσε τα εξής:

 

Θέμα: Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνδυασμούς υποψηφίων για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών

Την Ελευθερούπολη επισκέφθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Λίγο μετά την άφιξή του μετέβη στο Δημαρχείο όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι βουλευτές Καβάλας Κώστας Μορφίδης και Δημήτρης Εμμανουηλίδης. 

Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού για το 2019 ανακηρύχθηκε ο Δήμος Παγγαίου μετά την υποψηφιότητά του στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό του Οργανισμού ACES EUROPE. 

Δύο κινέζοι επενδυτές, οι κ.κ. Jiang Qing Lin, Πρόεδρος της Lei Xin Building Engineering Co Ltd.

Στην Εισαγγελία Καβάλας βρέθηκε νωρίς σήμερα το πρωί Τετάρτη 6 Απριλίου ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης. Σύμφωνα με δηλώσεις του στο paggaionet.gr ενημέρωσε για τις προθέσεις του και κατέθεσε και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκκένωση του κλειστού της Ελευθερούπολης