ανασχηματισμός

Στην ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, το απόγευμα της Τετάρτης (03/01).

Δεν θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό ο Δήμος Παγγαίου, οπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης, με όλους τους αντιδημάρχους να παραμένουν στη θέση

Ούτε δύο ώρες δεν πέρασαν από την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης που περιελάμβανε την έκπληξη του Βαγγέλη Αποστολάκη στο νεοσύστατο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας

Ανακοινώθηκε στις 11:00 το πρωί της Τρίτης, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου το νέο κυβερνητικό σχήμα, όπως το αποφάσισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αλλαγές συντελούνται στο κυβερνητικό σχήμα με απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, επ αφορμή την αναβάθμιση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, Χρήστου Τριαντόπουλου, σε Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές,

Χωρίς μεγάλες παρεμβάσεις στο κυβερνητικό σχήμα προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως ανακοινώθηκε την Δευτέρα (4/1) η σύνθεση της νέας κυβέρνησης περιλαμβάνει την αντικατάσταση δύο υπουργών, ενώ παραμένουν και μετά τον ανασχηματισμός οι τρεις υπουργοί με καταγωγή από το νομό Καβάλας. 

 

Νέα πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα - Ποιοι αλλάζουν χαρτοφυλάκιο - Ποιοι υπουργοί παραμένουν στις θέσεις τους.

Στα σενάρια ανασχηματισμού στην κυβέρνηση στις αρχές του έτους, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέγοντς πως: «νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα». Ο Στέλιος Πέτσας επεσήμανε ότι ανασχηματισμό κάνει ο Πρωθυπουργός όταν εκείνος κρίνει σκόπιμο, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για τους… αμετακίνητους και τα νέα πρόσωπα. 

 

Πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο υπουργοποίησης του βουλευτή νομού Καβάλας Κώστα Μορφίδη σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στην Αθήνα.