Ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασιλικός» σε συνεργασία με το Skywalker.gr διοργανώνει τη δράση #JobDay Καβάλα, μια εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία.

 

Πρόκειται για μια δράση η οποία περιλαμβάνει workshops αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων για ανέργους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας.

 

Η δράση #JobDay έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των συμμετεχόντων με την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων, αλλά και δεξιοτήτων, ώστε να ανταπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα soft skills και πρακτικών εφαρμογών, που θα ενισχύσουν το προφίλ τους και θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς.

 

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και στοχεύει στην υποστήριξη των νέων στο ξεκίνημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους.

 

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshops σχετικά με τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και την αποτελεσματική συνέντευξη.

 

Το #JobDay Καβάλα θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», 4ος όροφος, Κασσάνδρου 6, ΤΚ 65403 στις 20 Μαΐου 2019 από τις 10:30 έως τις 15:00.

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2310 326712.