Ένα μπλουζάκι με την πρόταση «γιορτάζει η μαμά μου» γραμμένο σε 10 γλώσσες ήταν το δώρο των μαμάδων του συνδυασμού «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» σε όλα τα παιδάκια που το πρωί της Κυριακής 12 Μαΐου, βρέθηκαν να περνούν με τους γονείς τους από την παραλιακή της Καβάλας. 

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, οι μαμάδες του συνδυασμού σκέφτηκαν και υλοποίησαν αυτή την ιδέα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσουν τον σημαντικότερο άνθρωπο στη ζωή του καθενός: τη μάνα, τη μητέρα, τη μαμά. 

 

Η Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση εύχεται χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες, τιμά τους αγώνες τους, την καθημερινότητά τους, την αθέατη εργασία τους και δεσμεύεται ότι κανένα παιδί́ δεν θα μείνει εκτός βρεφονηπιακών σταθμών με την αύξηση των θέσεων, με μέριμνα για ελλείψεις κτιρίων και προσωπικού. 

 

«Έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο για την κοινωνική πολιτική του Δήμου μας. Καμία μάνα της Καβάλας δεν θα αισθανθεί μόνη στο μεγάλωμα των παιδιών της. Η δική μας διοίκηση εξασφαλίζει έναν Δήμο-συμπαραστάτη των μανάδων που περνούν δυσκολίες. Στην ιστοσελίδα μας www.kapdimoukavalas.gr υπάρχει αναρτημένο το πλήρες πρόγραμμά μας, που προβλέπει πολλαπλούς τρόπους στήριξης της μητρότητας και της οικογένειας. Με αξιοπρέπεια και χωρίς αποκλεισμούς» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Παππάς.