Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας εκφράζει τις θερμές, απεριόριστες και ειλικρινείς ευχαριστίες του σε όλους όσους εμπιστεύτηκαν πίστεψαν και συνέβαλλαν στην  πραγματοποίηση της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ 2019. 

 

 

Συγκεκριμένα ευχαριστεί θερμά για την οικονομική υποστήριξη το Επιμελητήριο, το Δήμο Καβάλας, την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Α.Μ.Θ. και την Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Καβάλας, που είναι βασικοί συνδιοργανωτές και χρηματοδότες. Επίσης ευχαριστεί τον χρυσό χορηγό ENERGEAN, τον αργυρό χορηγό ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ και την 3Ε. Επίσης τα καταστήματα ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΜΙΔΗΣ και ΓΙΑΛΙΔΗΣ , καθώς και το τεχνικό γραφείο ΚΤΙΖΗΝ για την ενίσχυση που προσέφεραν.

 

 

Ευχαριστεί τις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας, οι οποίες επιφορτίζονται τον κύριο όγκο των εργασιών και συγκεκριμένα την Τεχνική Υπηρεσία και ιδιαίτερα το Τμήμα Καθαριότητας, στους εργαζόμενους των οποίων αξίζουν συγχαρητήρια, επειδή κατάφεραν μέσα σε λίγη ώρα να καθαρίσουν και να αποκαταστήσουν το κέντρο της πόλης.

 

 

Ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση και το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας για την αμέριστη βοήθειά τους και συνεργασία όσον αφορά τις πεζοδρομήσεις και τις αντίστοιχες κυκλοφορικές ρυθμίσεις.

 

 

Όλους τους επαγγελματίες που συμμετείχαν ενεργά και με ιδιωτική πρωτοβουλία οργάνωσαν κάποιο χάπενινγκ.

 

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς το Μουσικό Σχολείο Καβάλας για την συνεργασία του που με την παρουσία σε κεντρικά σημεία της πόλης  εμπλούτισε μουσικά τη βραδιά. Επίσης ευχαριστίες προς όλους όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς με την παρουσίαση του έργου τους και ομόρφυναν αυτή την βραδιά.

 

 

Τέλος ευχαριστεί όλους τους Καβαλιώτες για την αγάπη τους και την συμμετοχή τους σε αυτή την γιορτή που έγινε πλέον θεσμός για την πόλη μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ