Γιορτάζουμε στις 12 Μαΐου την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα στους ασθενείς και σε αυτούς που τους έχουν ανάγκη, χωρίς να λογαριάζουν οικογένεια, γιορτές και αργίες. Τιμούμε αυτούς τους ανθρώπους που διαχειρίζονται ό, τι πολυτιμότερο έχουμε, την υγεία μας, και έχουν πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

 

Η κατάσταση, όμως, της δημόσιας υγείας δεν μας επιτρέπει να γιορτάσουμε, αλλά επιβάλει να προβληματιστούμε για όσα συμβαίνουν στα δημόσια νοσοκομεία. Εμείς οφείλουμε να συνεργαζόμαστε και να συνδράμουμε πάντοτε αυτούς τους ανθρώπους, αναλογιζόμενοι ότι κάτω από αντίξοες συνθήκες διεκπεραιώνουν ένα τεράστιο κοινωνικό έργο και «βάζουν πλάτη» στα δύσκολα, ώστε όταν ασθενούμε, να τυγχάνουμε της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης ακόμη και μέσα σε μία πρωτοφανή οικονομική κρίση.

 

Με ελάχιστο προσωπικό, με κακές υποδομές και με συνθήκες πρωτοφανείς, οι άνθρωποι αυτοί μαζί με το ιατρικό προσωπικό, κρατάνε την δημόσια υγεία στα χέρια τους. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

 

Με τιμή

Θόδωρος Μουριάδης

Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας