Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου 2019, έφτασαν στον Δήμο Καβάλας, άλλα οκτώ οχήματα, από αυτά που έπρεπε να παραδώσει ο ανάδοχος, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από την υπηρεσία Καθαριότητας. 

Την πλήρη ικανοποίησή της εξέφρασε η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, κατά την επίσκεψή της στον χώρο άφιξης των οχημάτων, στον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής Αναστάσιο Τσουρουκίδη και στον αρμόδιο προϊστάμενο της Υπηρεσίας Καθαριότητας, που την συνόδευαν. Με στόχο τις βέλτιστες προσφερόμενες υπηρεσίες προς τον δημότη, ολοκληρώνεται μια σχεδιασμένη προμήθεια, η οποία θα ανανεώσει και θα αναβαθμίσει μετά από 18 χρόνια, τη δυναμική του στόλου των οχημάτων της υπηρεσίας αυτής. 

Πρόκειται για τρία υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα, που θα συμπληρώσουν τον στόλο των οχημάτων αποκομιδής απορριμμάτων, ένα πλυντήριο κάδων απορριμμάτων, δύο εκχιονιστικά για την αντιμετώπιση εκτάκτων καιρικών φαινομένων, και δύο βαν για διάφορες χρήσεις από την πιο πάνω υπηρεσία. 

Αναμένονται, πιθανόν και την επόμενη εβδομάδα, δυο ακόμη οχήματα «πρέσες απορριμμάτων» και ένα όχημα «σάρωθρο», προκειμένου να ολοκληρωθεί η σχετική προμήθεια, συνολικού προϋπολογισμού 1.400.000 ευρώ.