Τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» ευχαριστούν από καρδιάς τους Αδελφούς Ιωαννίδη (Μεταφορική εταιρεία Καβάλας), για την σημαντική στήριξη, των σκοπών και του σημαντικού Εθελοντικού – Κοινωνικού έργου μας.

 

Συγκεκριμένα ο κύριος Ηλίας Ιωαννίδης, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της ευαισθησίας, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που ζούμε, ενήργησε άμεσα και ανιδιοτελώς ώστε, η οικοσκευή ενός νεαρού ενήλικου κοριτσιού που υποστηρίζει το Σωματείο μας να μεταφερθεί δωρεάν με τη μεταφορική εταιρεία του, από την Καβάλα στην Θεσσαλονίκη όπου μετακόμισε για να εργαστεί.

 

Η ανωτέρω νεαρή ενήλικας, είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα του Σωματείου μας «Υποστηριζόμενη Διαβίωση για Ενήλικες που απομακρύνονται από τα Παραρτήματα Προστασίας Παιδιού ΠΑΜΘ και Ένταξη τους στον Κοινωνικό Ιστό».  

 

Η κάθε προσφορά για το Σωματείο μας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό.

 

Το Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» αποτελεί πλέον, χάρη στη μεγάλη στήριξη των Δωρητών και όλων των πολιτών που συμμετέχουν στις δράσεις του, ένα Ισχυρό στήριγμα για τα παιδιά που ενηλικιώνονται και που λόγω του ισχύοντος Νομικού πλαισίου απομακρύνονται από το Π. Π. Π. Καβάλας (πρώην Παιδόπολη Άγιος Γεώργιος Καβάλας).

 

Για τις/-ους νεαρές/-ους ενήλικες (δέκα στον αριθμό αυτή τη χρονική περίοδο) που αναγκάζονται να ενταχθούν στο ιδιαίτερα δύσκολο κοινωνικό περιβάλλον, χωρίς κανένα ουσιαστικό στήριγμα, το Σωματείο μας έχει αποφασίσει, στο ξεκίνημα της αυτόνομης ζωής τους να τα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις ψυχικά και υλικά.

 

Σήμερα, που οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες στη Χώρα μας είναι πολύ δύσκολες και τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, ευχόμαστε να συνεχίσετε να στηρίζετε την κοινή μας προσπάθεια. Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε και να επηρεάζουμε θετικά και καθοριστικά ανθρώπους που μετέχουν στην Κοινωνία μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου

Φίλοι Παιδόπολης «Άγιος Γεώργιος» Καβάλας.

       

Ο  Πρόεδρος                                                 Η Γενική Γραμματέας

Γεώργιος   Περιφεράκης                                Μελίνα Παπακωνσταντίνου