Το ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» έχοντας την Κοινωνική Πολιτική του Δήμου και γνωρίζοντας την ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται από την ανεργία και τη φτώχεια, έχει οργανώσει ένα άτυπο Κοινωνικό Παντοπωλείο στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Λιμένα Θάσου, που υπηρετεί την Κοινωνική Αλληλεγγύη και ενισχύει σε τακτά διαστήματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης κατοίκους με σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, οι οποίοι δεν είναι ενταγμένοι σε προγράμματα ΚΕΑ και ΤΕΒΑ.

 

 

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται σε όλους τους δημότες μας και τις επιχειρήσεις, ελπίζοντας ότι παρά την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας θα ανταποκριθεί στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

 

 

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα ακόλουθα:

 

1. Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας, όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα, αλεύρι, ζάχαρη, τοματοχυμό κλπ

2. Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, όπως σαμπουάν, οδοντόκρεμες, σαπούνι, χλωρίνη, καθαριστικά, σκόνη πλυντηρίου, πάνες για μωρά κλπ

3. Είδη Κρεοπωλείου (με ενημέρωση μας μόνο σε ποιο Κατάστημα υπάρχουν σε αναμονή προϊόντα, λόγω ευάλωτου των προϊόντων)

 

 

Τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες από την Υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Καραγιάννη Βασιλεία.

Σημεία Συγκέντρωσης:

 

1. Το Γραφείο του ΝΠΔΔ «Δημαρωγός», κτίριο ΙΚΑ Λιμένα Θάσου

2. Οι Παιδικοί Σταθμοί Λιμένα, Πρίνου, Λιμεναρίων

 

 

Για ειδικότερη ενημέρωση παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το Γραφείο του νομικού προσώπου στα τηλέφωνα : 25930 2402025930 23284όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες : 7πμ - 15μμ.

Από το Γραφείο του ΝΠΔΔ «Δημαρωγός»