Με αφορμή την κατάκτηση από τον Α.Ο.Κ., της κορυφής και της 1ης θέσης του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θεωρώ υποχρέωση μου δημόσια να συγχαρώ τη διοίκηση της ομάδας, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη και τους συνεργάτες του, τους ποδοσφαιριστές και τον καταπληκτικό φίλαθλο κόσμο της Καβάλας, διότι ενωμένοι όλοι μαζί σαν μία «γροθιά» από την αρχή μέχρι το τέλος κατάφεραν να κάνουν πράξη ένα όνειρο πολλών ετών. Τους αξίζουν όλους μαζί  και έναν έναν προσωπικά πολλά συγχαρητήρια, πολλά μπράβο, για τη πολύ μεγάλη χαρά που μας έδωσαν για το μεγαλείο της ψυχής που κατέθεσαν ολόκληρη την ποδοσφαιρική χρονιά και για τον άθλο που κατάφεραν.

«Υπηρετώντας» επί σειρά ετών τη μία και μοναδική μας ομάδα, τον Α.Ο.Κ., από πολλές θέσεις και από τη θέση του γραφείου τύπου, νοιώθω σήμερα πολύ υπερήφανος όπως και όλοι οι καβαλιώτες από το μέγεθος της μεγάλης επιτυχίας. Νοιώθουμε παράλληλα την ευθύνη να στηρίξουμε όλοι μαζί ακόμη περισσότερο, με όλες μας τις δυνάμεις το καραβάκι για να φτάσει ακόμη πιο ψηλά και σύντομα στα «σαλόνια» του Ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η αρχή πλέον έγινε, ο Α.Ο.Κ. άλλαξε σελίδα και σίγουρα θα έρθουν ακόμη καλύτερες ημέρες, γιατί απλά είμαστε ακόμη στην αρχή.

 

Πέτρος Β. Πετρόπουλος

Δημοσιογράφος

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας