Εντοπίστηκε τελικά, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, στην περιοχή της Θασοπούλας, η βάρκα του αγνοούμενου, εδώ και περίπου ένα μήνα, ψαρά από τη Θάσο. Ωστόσο δεν βρέθηκαν ακόμη ίχνη του 57χρονου ψαρά.

 

Η βάρκα του ψαρά, μήκους 5 μέτρων, ανελκύστηκε από ρυμουλκό ιδιώτη, υπό την εποπτεία του Λιμενικού Σώματος από τη Θάσο. Βρέθηκε αναποδογυρισμένη, σε 11,5 μέτρα βάθος. Για την ανέλκυσή της χρησιμοποιήθηκαν ειδικά μπαλόνια ενώ βούτηξαν και δύτες. Η επιχείρηση άρχισε το πρωί και ολοκληρώθηκε μετά τις 17:00. Η βάρκα θα σταλεί για επιθεώρηση με στόχο να προκύψει οποιοδήποτε στοιχείο.

 

Η υπόθεση είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις αφού ο ψαράς δεν έδωσε κανένα σημάδι ζωής από τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, ημέρα από την οποία άρχισε η αναζήτησή του, ενώ μέχρι τώρα δεν είχε βρεθεί η βάρκα του, γεγονός που άφηνε κάποιες μικρές ελπίδες να βρεθεί ζωντανός. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ σχετικό ρεπορτάζ).

 

Την εβδομάδα 18-24 Μαρτίου, στην αναζήτηση του ψαρά που είχε οργανώσει το Λιμενικό Σώμα, συνέδραμε αρχικώς και ελικόπτερο super puma και αεροσκάφος τύπου καναντέρ, στην πορεία συμμετείχε και η διασωστική ομάδα αλλά και μεμονωμένοι αλιείς. Οι έρευνες κράτησαν πολλές μέρες και συνεχίστηκαν και από στεριάς, χωρίς ωστόσο να βρεθεί κανένα στοιχείο.