Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει ότι η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ  «Ελλάδα Παντού» διοργανώνει την 2η Ελληνο – Ολλανδική Έκθεση / Φεστιβάλ «Feel, Taste,Live Greece!» στις 15-17 Μαρτίου 2019, στο Εκθεσιακό κέντρο «Expo Houten» (Meidoornkade 24 3992 AE HOUTEN) στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, και αποτελεί το μεγαλύτερο Ελληνο-Ολλανδικό γεγονός της χρονιάς.

 

Το θέμα της Έκθεσης / Φεστιβάλ είναι η Ελλάδα, οι Εμπορικές Σχέσεις και ο Διαπολιτισμικός διάλογος μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις με εξωστρεφείς προθέσεις και προϋποθέσεις σε όλη την Ελλάδα, που αναζητούν διαύλους δικτύωσης, προώθησης και διαφήμισης στην Ολλανδία, και σε θεσμικούς φορείς που επιθυμούν να προβάλουν την άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά, τα τοπικά προϊόντα, τον θεματικό τουρισμό κ.α. σε Ολλανδούς και Έλληνες της Ολλανδίας.

 

Σε όσους συμμετάσχουν ως εκθέτες θα υπάρχει δυνατότητα λιανικής πώλησης απευθείας στο Ολλανδικό κοινό-επισκέπτες της Έκθεσης /Φεστιβάλ (υπό προϋποθέσεις),  και φυσικά πρόσβαση στις B2Β συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν με τοπικούς εμπορικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες.

 

Την 2η Ελληνο – Ολλανδική Έκθεση / Φεστιβάλ αναμένεται να επισκεφτούν Ολλανδοί και Έλληνες από το BENELUX (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, για να δοκιμάσουν νέες γεύσεις και εμπειρίες, υπηρεσίες και προϊόντα από την Ελλάδα, και να περάσουν υπέροχες στιγμές με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τα δώρα που τους περιμένουν.

 

Καλούνται όλες τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου που θέλουν να συμμετέχουν να δηλώσουν τον ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου συμπληρώνοντας το έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας στο 2510 222212