Πρωτοσέλιδα

 

 

 

 

 

Τις δικές της «Ημέρες Καριέρας» διοργανώνει για ένα διήμερο, από την Παρασκευή 7 έως και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, η εταιρία Ι.Σαράντης Α.Ε. Πρόκειται για την εταιρία που διαχειρίζεται δύο μεγάλα ξενοδοχεία στο νομό Καβάλας, το Lucy στην Καβάλα και το Makryammos στη Θάσο και αποτελεί έναν εκ των μεγαλύτερων εργοδοτών στο νομό. Διακρίνεται μάλιστα για το εργασιακό της περιβάλλον και για τις παροχές προς τους εργαζόμενούς της. 

 

Η σχετική πρόσκληση της εταιρίας αναφέρει: 

 

Τα ξενοδοχεία Makryammos Bungalows και Lucy Hotel, διοργανώνουν ‘Ημέρες Καριέρας’ στην αίθουσα Αντισάρα του ξενοδοχείου Lucy την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11.00-16.00.

 

Κατά την διάρκεια των 2 ημερών θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις για την κάλυψη 100 περίπου θέσεων εργασίας στα 2 ξενοδοχεία (Makryammos Bungalows Θάσος & Lucy Hotel Καβάλα) για την Καλοκαιρινή σεζόν Μάιος – Οκτώβριος 2019. 

 

Οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν όλους τους τομείς ενός ξενοδοχείου, από την υποδοχή, τα εστιατόρια, τις κουζίνες, τα μπαρ, έως τους κήπους, την συντήρηση και την καθαριότητα.  

 

Για κάθε ενδιαφερόμενο, η πρόταση των ξενοδοχείων περιλαμβάνει σταθερό μισθό, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης

 

Για το ξενοδοχείο Makryammos Bungalows στην Θάσο προσφέρεται επίσης διαμονή & διατροφή.

 

Παράλληλα θα γίνουν συνεντεύξεις για θέσεις μαθητείας - Σχολών Τουριστικών Επαγγελμάτων, Δημόσιων ΙΕΚ, Σχολών ΟΑΕΔ καθώς και Ιδιωτικών Σχολών Μαγειρικής και Ξενοδοχειακών Ειδικοτήτων. 

 

Εάν θέλεις να ξεκινήσεις ή να εξελίξεις την καριέρα σου στον χώρο του τουρισμού οι εκπρόσωποι των 2 ξενοδοχείων, θα σε περιμένουν στο Lucy Hotel την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11.00-16.00. 

 

Έλα με το βιογραφικό σου.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις Ημέρες Καριέρας στο τηλ. 2510 600060, e-mail: info@lucyhotel.gr / info@makryammos-hotel.gr

 

*** Για τους κατοίκους Θάσου τα γραφεία μας στην Μακρύαμμο δέχονται αιτήσεις από Δευτέρα έως Τετάρτη από τις 10.00-16.00