Οι φράσεις ισονομία και σεβασμός στην ιστορία δυστυχώς έχουν χάσει το νόημα τους όλα αυτά τα χρόνια, κι όσο κι αν θέλουμε να μην αναφερόμαστε στην διαιτησία, μας πνίγει το δίκιο με αποτέλεσμα να αδυνατούμε να μην διαμαρτυρηθούμε μετά την χθεσινή τραγική διαιτησία του κ. Τζουμαλάκη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη Αβάτου. 

 

 

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που η ομάδα μας αδικείται και μένει με δέκα παίκτες, είναι η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που αισθανόμαστε ότι μας κλέβουν αυτό για το οποίο παλεύουμε ψυχή τε και σώματι. Όσες φορές κι αν δει κανείς το βίντεο του αγώνα, δεν μπορεί παρά να αντιληφθεί την αδικία και την ευκολία με την οποία ο διαιτητής έδωσε τόσο την πρώτη κίτρινη κάρτα όσο και την δεύτερη στο  38’ αλλά και από την άλλη την πολύ καλή του διαιτησία …μόνο στο δεύτερο ημίχρονο & μετά τις διαμαρτυρίες μας! 

 

 

Ζητούμε από την ΚΕΔ την παραδειγματική του τιμωρία και είμαστε πεπεισμένοι πως οι αρμόδιοι θα πράξουν τα δέοντα και θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα που αδικούν & εκθέτουν την προσπάθεια τους για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας έχει περάσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια, έχει υποβιβαστεί 3 κατηγορίες στον βωμό της δήθεν εξυγίανσης του ποδοσφαίρου, φέτος όμως να είναι σίγουροι όλοι πως θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει και συνάμα απαιτεί η ιστορία. Από δω και πέρα δεν υπάρχουν ανθρώπινα λάθη, καμία ανοχή, καμία άδικη απώλεια βαθμών παρά μόνο σεβασμός στο ποδόσφαιρο και ισονομία.
 

 

 

Σε ότι αφορά τους γηπεδούχους, στον δεύτερο γύρο ευελπιστούμε η διοίκηση του Άρη Αβάτου να βρει επιτέλους το θάρρος να μας γνωρίσει από κοντά και να μας εξηγήσει την απαράδεκτη στάση της να μην ανοίγει την κερκίδα απέναντι από τα επίσημα και την ίδια στιγμή να χρεώνει 5€ γυναικείο εισιτήριο στα επίσημα (γηπεδούχοι) και 10€ στο πέταλο για τους φιλοξενούμενους! Τέτοιες συμπεριφορές μόνο θλίψη προκαλούν για το χαμηλό επίπεδο και την νοοτροπία που δεν αρμόζει ούτε σε αγώνες τοπικού ποδοσφαίρου. 

 

ΥΓ: Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό και αποφασιστικό!

 

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ

Φωτό Xanthi - sport.gr