Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις το Ιππικού Κέντρου Μακεδονίας – Club Chevalοι 4οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος.

 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας «Ο Αγώνας είχε ενδιαφέρον για την περιοχή μας και την πόλη μας καθώς συμμετείχε η αμαζόνα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας από την Καβάλα, κ. Ελένη Αγγελούδη, με τον ίππο Reportero. Η Καβαλιώτισσα αμαζόνα, αθλήτρια του Ιππικού Ομίλου Θέρμης, προπονείται στις εγκαταστάσεις της Ιππικής Ακαδημίας Κατσίτη, στο Δάτο, από την επίσης Καβαλιώτισσα αθλήτρια και νυν προπονήτρια Κωνσταντίνα Κατσίτη. 

 

Στους Αγώνες, η αμαζόνα από την Καβάλα συμμετείχε σε δύο κατηγορίες με τον ιδιόκτητο ίππο Reportero, κατακτώντας και στις δύο την πρώτη θέση, αν και οι συνθήκες διεξαγωγής των Αγώνων δεν ήταν οι καλύτερες λόγω της κακοκαιρίας που έπληττε τη χώρα και τη Βόρειο Ελλάδα την ημέρα των Αγώνων. Στην Κατηγορία Α3 η Καβαλιώτισσα αθλήτρια ήρθε πρώτη με ποσοστό 67,5 ενώ στην Κατηγορία Α4 με ποσοστό 64,36. 

 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια, πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα και νίκες τόσο για την αθλήτριά μας όσο και για την προπονήτριά της».