Χωρίς δρομολόγια παραμένει η γραμμή Καβάλας – Πρίνου για τους χειμερινούς μήνες αφού καμία από τις τρεις εταιρίες που δραστηριοποιείται στη νησί της Θάσου δεν έχει δηλώσει πρόγραμμα δρομολόγησης για τη χειμερινή περίοδο στη συγκεκριμένη γραμμή. 

 

Για την επίλυση του προβλήματος που ανακύπτει για ακόμα φορά, αφού η πρακτική αυτή είναι συνηθισμένη για τις εταιρίες η αντιπεριφέρεια Καβάλας έχει ήδη αποστείλει αίτημα προς το Υπουργείο Ναυτιλίας προκειμένου να προχωρήσει στην επιβολή δημόσιας συγκοινωνίας ώστε η γραμμή Καβάλας – Πρίνου να μην σταματήσει να λειτουργεί την χειμερινή δρομολογιακή περίοδο. 

 

 

Δείτε τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου: 

 

 

Επιστολή στον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιώτικης  Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιόμε θέμα τα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής γραμμής Καβάλας - Πρίνου (Θάσου) κατά τη χειμερινή περίοδο απέστειλε καιη δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα. 

 

 

Η δήμαρχος στην επιστολή υπενθυμίζει στον Υπουργό την ανάγκη για τουλάχιστον τέσσερα (4) δρομολόγια ημερησίως που θα καλύπτουν το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό εύρος κατά τη διάρκεια της ημέρας,  ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη μετακίνηση και εξυπηρέτηση  των κατοίκων, τόσο της Καβάλας, όσο και της Θάσου.