Στον Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο 10οΔημοτικό Σχολείο Καβάλας παραβρέθηκε το πρωί της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου 2018, η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανος, ο οποίος ευλόγησε τη σχολική κοινότητα και ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, καλή και δημιουργική χρονιά. Στον Αγιασμό παραβρέθηκε και απηύθυνε τις ευχές του και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος.

Απευθύνοντας τις δικές της ευχές η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, δήλωσε ότι ο Δήμος Καβάλας κάνει ότι μπορεί, μέσω των Σχολικών Επιτροπών και της Τεχνικής Υπηρεσίας, προκειμένου να εξασφαλίσει κατάλληλες υποδομές, για την άνετη διεξαγωγή των μαθημάτων και ότι θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην διεύθυνση του σχολείου, για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που θα προκύπτουν. Ευχήθηκε στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς, να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά, με προσήλωση στην μάθηση, για ένα καλύτερο αύριο. 

Λίγο αργότερα η Δήμαρχος παραβρέθηκε και στον Αγιασμό του 1ουΕΠΑΛ, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέτρο Πετρόπουλο, απ’ όπου έδωσε τις ευχές της σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Καβάλας, με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ