Ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ ευχαριστεί τους εθελοντές, την Πυροσβεστική, τα μέλη του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας και όλους όσοι βοήθησαν για τη φύλαξη των δασών τις ημέρες των αυξημένων μέτρων επιφυλακής. 

 

Στην ευχαριστήρια επιστολή του αναφέρει τα εξής: 

 

«Με την άρση των αυξημένων μέτρων επιφυλακής, λόγω υψηλού δείκτη επικινδυνότητας για πρόκληση πυρκαγιάς στο νησί μας, αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ για την άμεση και επιτυχή ανταπόκριση όλων των εμπλεκομένων φορέων, εθελοντών και στελεχών Σωμάτων και Υπηρεσιών, μελών του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου πολιτικής προστασίας, στο οποίο προεδρεύω, στην συμμετοχή τους στην φύλαξη των δασών μας νύχτα και μέρα. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω το ΣΟΠΠ και τις επιχειρήσεις μαρμάρου του νησιού, οι οποίες έθεσαν άμεσα στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου τα δικά τους μηχανήματα προς ενίσχυση των δικών μας δυνάμεων σε μηχανήματα έργου και υδροφόρες. 

Η διαρκής επαγρύπνηση για την προστασία του δάσους και γενικότερα του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού μας είναι ιερό καθήκον όλων».

 

 

Κώστας Χατζηεμμανουήλ 

Δήμαρχος Θάσου