Το Επιμελητήριο Καβάλας, ενημερώνει ότι θα συμμετέχει φέτος στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί 08-16 Σεπτεμβρίου 2018 .

 

Δεδομένου ότι τα οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά, το Επιμελητήριο Καβάλας αποδέχθηκε και φέτος την πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ) για συμμετοχή του σε stand στο περίπτερο 2 ή 3, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας. 

 

 

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η ΚΕΕ σχεδιάζει, όπως και πέρυσι από κοινού με τη ΔΕΘ ΑΕ, τη διοργάνωση Ημέρας Αφιερωμένης στα Επιμελητήρια, με εκδηλώσεις και γεγονότα σχετικά με το ρόλο και το έργο τους καθώς επίσης και Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

 

 

Σημειώνεται ότι η 83η ΔΕΘ στην οποία θα συμμετέχουν ως τιμώμενη χώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

 

 

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο – αίτηση συμμετοχής  στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018.

 

 

Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν το περίπτερο  και την έκθεση των προϊόντων-δειγμάτων δηλ.: ενοικίαση χώρου, κατασκευή και βασική διαμόρφωση περιπτέρου και μεταφορά δειγμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας  στο τηλ. 2510 222212 με την κα Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ.4) και κα Δέσποινα  Παρασύρη (εσωτ.11), e-mail.:[email protected], ιστοσελίδα www.kcci.gr