Τη στήριξή τους προς τους αιρετούς και μη οι οποίοι αύριο περνούν και πάλι την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Καβάλας για να δικαστούν με αφορμή της συλλήψεις που έγιναν την περασμένη εβδομάδα με την κατηγορία της παρεμπόδισης έργου του αγωγού TAP εκφράζουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων στην KavalaOil. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

 

 

Αύριο δικάζονται στα δικαστήρια Καβάλας οι 8 συλληφθέντες στην αρχή κατά απαίτηση του ΤΑΠ, αργότερα χωρίς μήνυση από τον ΤΑΠ.

 

Ανάμεσα στους 8 συλληφθέντες, 3 Δημοτικοί Σύμβουλοι, ένας πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας, ένας απεργός πείνας, ένας Ιταλός ακτιβιστής και δύο κάτοικοι της περιοχής των Φιλίππων. Μετά από 4ωρη αρχική κράτηση στην ασφάλεια Καβάλας για να διαπραγματευτεί η ελευθερία τους με δήλωση νομιμοφροσύνης και επειδή δεν απέδωσε αυτή η διαδικασία, οδηγήθηκαν μαζί με τους ποινικά κρατούμενους στα κελιά της ασφάλειας για να διανυκτερεύσουν.

 

Η κατηγορία συνιστούσαν απειλή δια της παρουσίας σε μια βουνοπλαγιά του Ν. Ζυγός.

Αύριο Πέμπτη 12 Ιουλίου θα παιχτεί η δεύτερη φάση αυτής της φαρσοκωμωδίας, ‘’οι κακοποιοί’’ ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του Σωματείου μας θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες που δεν έχουν αποστολέα.

 

Βασική επιδίωξη εκφοβισμός για να κάτσουν ‘’στα αυγά’’ τους, όπως συνηθίζεται να προστάζει ο ισχυρός.

 

Πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί που αισθάνονται ισχυροί αλλά θέλουν και τα ΕΚΑΜ για να κυκλοφορούν, ότι μπορούν να λερώσουν πολλούς, όχι όμως όλους.

 

Οι λίγοι, οι ρομαντικοί, οι ξεροκέφαλοι, οι τρελοί, πείτε το όπως θέλετε, θα βρίσκονται συνεχώς μπροστά τους.

 

Το ραντεβού στα χωράφια δεν είναι απλά ένα σύνθημα, θα γίνει εφιάλτης στα όνειρα των ισχυρών. Δεν μπορεί να προβλέψει κανείς αυτή τη στιγμή που μπορεί να μας φτάσει η απόγνωσή μας για την αδικία που θέλει να επιβάλει ο ισχυρός και οι συνοδοιπόροι του.

 

 ‘’ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ’’

 

Αύριο Πέμπτη 12/07/18 και ώρα 12:00 π.μ., στα δικαστήρια Καβάλας όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε ‘’Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές, ο ΤΑΠ από τα βουνά’’   

 

 

« ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ OIL»