Πρωτοσέλιδα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Σωματείου Κυριών Καβάλας "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ" ανακοινώνει ότι οι υποτροφίες «ΦΙΛΟΜΕΝΗΣ ΣΚΟΥΡΣΗ» θα δοθούν και για το 2018-19. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:

 

Οικογενειακό και προσωπικό αντίγραφο: 

α)της φορολογικής δήλωσης (Ε1) του 2018, 

β)εκκαθ/κού σημειώματος 2018 και 

γ) αντίγραφου του Ε9.

 

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
 

Βεβαίωση εγγραφής σε τριτοβάθμιο ίδρυμα της Ελλάδας (όταν πρόκειται για νεοεισαχθέντα φοιτητή εκτός του ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας & Θράκης)

Επίσημη αναλυτική βαθμολογία με περασμένα όλα τα μαθήματα μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2018 (όταν πρόκειται για παλιό φοιτητή, εκτός του ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας & Θράκης, και μπορεί να υποβληθεί μετά τη λήξη της εξεταστικής περιόδου του Σεπτεμβρίου 2018).

Αν υπάρχει ανεργία των γονέων σχετικές πρόσφατες βεβαιώσεις από τον ΟΑΕΔ.

Αν υπάρχει και άλλος φοιτητής, σχετική βεβαίωση σπουδών.

 

 

Οι φοιτητές πρέπει να είναι Καβαλιώτες και να έχουν τελειώσει Λύκειο της Καβάλας.(Απαιτούμενη προϋπόθεση από το καταστατικό του Σωματείου).

 

 

Για τους πρωτοετείς είναι τρεις (3) οι υποτροφίες και είναι ύψους 1.350 ευρώ η κάθε μία.

 

 

Για των παλαιοτέρων ετών είναι επτά (7) οι υποτροφίες και είναι ύψους 1.500 ευρώ η κάθε μία.

 

 

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι μέχρι την 27/9/18.

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να επικοινωνήσουν με την Πρόεδρο Κα Νίκη Ανέστη στο τηλ. 6947937107.

 

 

 

INFO

 

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Κυριών Καβάλας «Ο Άγιος Νέστωρ» ιδρύθηκε το 1915. Το 2015 κλείνει έναν αιώνα συνεχούς δράσης. Από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα συμπαραστέκεται άπορους κρατουμένους των φυλακών Κομοτηνής και όλους τους άπορους Καβαλιώτες κρατούμενους σε οποιαδήποτε φυλακή  της χώρας.

 

 

Από το 1979 μέχρι και σήμερα, κατόπιν τροποποίησης του καταστατικού του, παρέχει οικονομική ενίσχυση-υποτροφίες «ΦΙΛΟΜΕΝΗΣ ΣΚΟΥΡΣΗ» σε δέκα (10) Καβαλιώτες φοιτητές- σπουδαστές που φοιτούν σε ελληνικά ΑΕΙ - ΤΕΙ και είναι συνεπείς στις σπουδές τους. Μέχρι σήμερα έχουν υποστηριχθεί πάνω από σαράντα φοιτητές- σπουδαστές.

Το μέλος του Σωματείου η αείμνηστη Φιλομένη Σκούρση, δώρισε την κατοικία της προκειμένου το Σωματείο να βοηθηθεί στην πραγματοποίηση των σκοπών του.