Με μελανά χρώματα περιγράφει σε δελτίο τύπου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ο τόπος της ζωής μας" και ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος την κατάσταση επικρατεί στην περιοχή του Δάτου. Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλος οι κάτοικοι κάνουν έκκληση στην δημοτική αρχή να ενδιαφερθεί με την περιοχή τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Οι κάτοικοι του Δάτου διαμαρτύρονται ότι στον κεντρικό δρόμο του χωριού τα οχήματα τρέχουν με επικίνδυνα μεγάλες ταχύτητες, και επίσης κυκλοφορούν μεγάλα και βαριά οχήματα.

 

Οι κάτοικοι ανησυχούν για την ασφάλειά τους και ζητούν ο Δήμος να κάνει ειδικές παρεμβάσεις στον δρόμο και να λάβει μέτρα που θα εμποδίζει τα αυτοκίνητα να κινούνται τόσο γρήγορα. Σήμερα μάλιστα χτυπήθηκε πολύ σοβαρά ένας μικρός σκύλος (δεσποζόμενος) και η κυρία που τον είχε, αναρωτιόταν: τι θα γινόταν αν στη θέση του σκύλου ήταν ένα παιδί;

 

«Ούτε μία σωστή παιδική χαρά δεν έχουμε, αυτή που υπάρχει στο χωριό είναι εγκαταλειμμένη χωρίς παιχνίδια και γεμάτη αγριόχορτα. Κανείς δεν έρχεται να περιποιηθεί λίγο τον χώρο, πού θα παίζουν τα παιδιά, στα χωράφια; Δεν έχουν ένα χώρο να παίξουν. Έχουμε και το πρόβλημα με τον δρόμο, φοβόμαστε να τα αφήσουμε έτσι ελεύθερα μήπως συμβεί κανα δυστύχημα. Θέλουμε να λυθεί το πρόβλημα με τον δρόμο του χωριού, τόσα χρόνια τίποτα, κανένα ενδιαφέρον από τη Δήμαρχο. 4 χρόνια μας κοροϊδεύουνε, κάθε μέρα ανησυχούμε».

 

Είναι ΝΤΡΟΠΗ το 2018 ένα ολόκληρο χωριό του Δήμου μας να είναι σε αυτή την κατάσταση…

 

Μετά από 4 χρόνια, η Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας και των αναγκών των δημοτών. Δεν μπορεί να παρακολουθήσει τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας…