Τα "Όνειρα του αύριο" ήταν το θέμα της μουσικοχορευτικής παράστασης που παρουσίασε φέτος η σχολή Μπαλέτου Μαρία Ρ. Κομνηνού στη σκηνή του Αμφιθεάτρου της Περιφέρειας στην Καβάλα "Γεώργιος Παυλίδης" την Τετάρτη 20 Ιουνίου. Η Μαρία Κομνηνού με το ζεστό της χαμόγελο και με την εμπνευσμένη χορογραφία συνοδευόμενη από τους μαθητές της καταχειροκροτήθηκαν από όσους βρέθηκαν στην αίθουσα.

 

 

Λίγα λόγια την ιστορία... 

Σε τούτο εδώ το κόσμο τον γκρι και τον μουντό ... όπου οι μεγάλοι έχασαν το όραμα στη καθημερινότητά, τα παιδιά πλάσματα με αθωότητα και αγνότητα ονειρεύονται, δημιουργούν ένα πολύχρωμο και όμορφο μέλλον μέσα από τον ονειρικό χορό και το ελπιδοφόρο τραγούδι. Φάρος δημιουργικότητας και αστείρευτη πηγή έμπνευσης τους...η ελπίδα και η αγάπη.

 

Οδηγός στο ταξίδι αυτό οι νεράιδες του ονείρου που προστατεύουν τα παιδιά και τα όνειρα τους! Όνειρα και ελπίδες, παράθυρο στο μέλλον με πολύχρωμα όνειρα σαν ουράνιο τόξο αισιοδοξίας! Παιδί είσαι μα...μεγάλωσες!

 

Η ζωή θέλει κυνήγι και αν το όνειρο είναι δυνατό σε οδηγεί! Λύτρωση να έχεις όνειρο κ να το ακολουθείς εδώ στο τόπο σου την Ελλάδα ή μακριά από αυτήν και τους ανθρώπους σου. Ελεύθερος είναι όποιος ακολουθεί τα όνειρα του!

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για δεύτερη χρονιά στην παράσταση της Μαρίας Κομνηνού συμμετείχαν ο δημοσιογράφος, αλλά και αγαπημένος αδελφός της, Γιάννης Κομνηνός, μαζί με τον αξιαγάπητο ανiψιό της Ρήγα Κομνηνό.