42 ηλεκτρονικούς υπολογιστές  κι έναν απινιδωτή παρέλαβε ο αντιδήμαρχος οικονομικών Ηλίας Καλανταρίδης από τον πρόεδρο του συλλόγου Αδελφοποίησης Νυρεμβέργης - Καβάλας «Φίλος» Σωτήρη Ξώγνο, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018. Ο πρόεδρος του συλλόγου βρίσκεται στην πόλη για ολιγοήμερες διακοπές και έτσι είχε την ευκαιρία να παραδώσει επίσημα ο ίδιος το υλικό που είχε αποσταλεί ήδη στις αποθήκες του Δήμου Καβάλας.

 

Όπως όλα τα τελευταία χρόνια, η δωρεά των υπολογιστών είναι χορηγία του τμήματος IT της εταιρείας Semikron Elektronik, που υποστηρίζει τις προσπάθειες του συλλόγου «Φίλος» προς την Καβάλα από το 2005.                                                                                                                  

Ο κ. Ξώγνος, ο οποίος μετά την παράδοση του υλικού είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα στο γραφείο της, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νέα αυτή δωρεά του συλλόγου στο Δήμο Καβάλας, 8η κατά σειρά τα τελευταία χρόνια, ενώ στο σύνολο έχουν δωρηθεί στον Δήμο Καβάλας περισσότεροι από 350 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές.                                                  

 

Ο λίας Καλανταρίδης κατά την παραλαβή της δωρεάς ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ξώγνο για τη γενναιόδωρη δράση του συλλόγου «Φίλος», ο οποίος έμπρακτα αποδεικνύει την αγάπη του για την πόλη της Καβάλας και τους δημότες της.