απλή αναλογική είναι το πιο δίκαιο και δημοκρατικό σύστημα" τόνισε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Συμπαράταξη πολιτών" Άρης Βέρρος.
 
 

Ο κ. Βέρρος είπε: "Στην πλειοψηφία τους οι δήμαρχοι θεωρούν ότι με την απλή αναλογική δεν θα μπορούν να διοικούν. Μεγάλο λάθος. Απο την εμπειρία μου, αποδεικνύεται ότι δεν είναι λόγος να είμαστε αρνητικοί με την απλή αναλογική. Δεν θα ζούμε φαινόμενα που κάποιοι όταν έχουν την απόλυτη πλειοψηφία κάνουν ότι θέλουν. Είδαμε να συντηρείται το δημαρχοκεντρικό σύστημα."

 
 
Ο Άρης Βέρρος σημείωσε: "Θεωρούμε ότι θα αναβαθμιστεί η λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και του θεσμού.  Και επιτέλους και οι 41 δημοτικοί σύμβουλοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα θέματα και ο καθένας θα αναλαμβάνει την ευθύνη για αυτό που ψηφίζει."
 
 
Και συνέχισε: "Η αντιπολίτευση θα σκέφτεται πλέον  να πει "όχι" σε ένα θέμα γιατί θα είναι για το συμφέρον των πολλών."
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προσχέδιο του νόμου προβλέπεται η ψήφιση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος θα γίνεται ανά κωδικό ώστε να μην υπάρχουν κολλήματα καθώς όπως τόνισε ο κ. Βέρρος η αντιπολίτευση κάθε δήμου δεν αντιδρά συνολικά σε όλο τον προϋπολογισμό ή σε όλο το τεχνικό πρόγραμμα αλλά σε κάποιους κωδικούς. Έτσι κατά τον κ. Βέρρο θα υπάρχει εξορθολογισμός των δήμων και των έργων.
 
Δείτε τις δηώσεις του Άρης Βέρρου: