Το Ωδείο «Νεάπολις» αποχαιρετά τη μουσική χρονιά 2017-2018 με τέσσερις συναυλίες διαφορετικού χαρακτήρα και ύφους. 

 

1)   Tο Μουσικό Σχολείο Καβάλας σε συνεργασία με το Ωδείο «Νεάπολις» συμμετέχει με το Σύνολο Κιθάρας στην τελετή λήξης του προγράμματος: «Γιορτές Μαθητικού Θεάτρου», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου, και ώρα 19:00  στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» αμέσως μετά την παράσταση του Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεώνα. Το σύνολο Κιθάρας αποτελούμενο από είκοσι δύο μαθητές και μαθήτριες θα παρουσιάσει έργα από την κλασική και σύγχρονη εποχή.  Οι υπεύθυνοι καθηγητές είναι ο Αναστάσιος Δέλιος (καθηγητής κλασικής κιθάρας στο Ωδείο «Νεάπολις») και ο Ελευθέριος Τριανταφύλλου. 

 

2)   Η επόμενη συναυλία θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο φιλόξενο χώρο του καφέ “FRANCO’S” και πρόκειται για τη συναυλία της τάξης φωνητικής της Ελένης Γαλανοπούλου. Η καθηγήτρια του Ωδείου «Νεάπολις» μετατρέπει την καθιερωμένη ετήσια συναυλία τάξης σε γιορτή με γνωστές μελωδίες, γέλια και στιγμές συγκίνησης από μαθητές, γονείς και φίλων του Ωδείου «Νεάπολις». Τηλ. για κρατήσεις θέσεων: 2510223030.

 

3)   Η τρίτη συναυλία αφορά σε ένα αγαπημένο φεστιβάλ, το “WOODWATERFESTIVAL”, που φέτος γιορτάζει τα δέκα χρόνια ζωής του! Τα ροκ εργαστήρια του Ωδείου «Νεάπολις», “NEWCITYKIDS”, “ROCKANGELS” & “STICK’N’ KEYS” ,υπό το άγρυπνο βλέμμα των καθηγητών μας Ευριπίδη Ταρασίδη & Κώστα Τσιρπινάκη, θα βρίσκονται στις 17 Ιουνίου στον παλιό νερόμυλο από τις 14:00 ως τις 16:00. Θα ακολουθήσει συναυλία από τη μπάντα «ΙΟΚΑΣΤΗΣ 5», ένα συγκρότημα, που δημιουργήθηκε από μαθητές του Ωδείου και…αυτομόλησε! Σας ενημερώνουμε πως σε περίπτωση κακοκαιρίας δεν θα πραγματοποιηθεί η παραπάνω συναυλία.

 

4)   Στις 18 Ιουνίου και ώρα 21:15  στην παραλία της Καβάλας το Ωδείο «Νεάπολις» βραβεύει για άλλη μια φορά υπό την αιγίδα του Δήμου Καβάλας τους μαθητές, που διέπρεψαν σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Διαγωνισμούς  σε μια συναυλία με άρωμα Ανατολής! Η συναυλία έχει τίτλο «Από τη Μικρασία στο Αιγαίο» και είναι ενταγμένη στα πλαίσια των Ελευθερίων της Καβάλας. 

Το λαϊκό παραδοσιακό σχήμα  του Ωδείου «Νεάπολις» υπόσχεται να  ταξιδέψει  το κοινό με γνωστά παραδοσιακά τραγούδια από διάφορους τόπους της Ελλάδας μέχρι τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη. Συμμετέχει στο χορευτικό μέρος ο Σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας, «Μνήμη Μικράς Ασίας» .

 

Με αυτές του τις συναυλίες και δράσεις κατά το μήνα Ιούνιο, όπως επίσης και με τη συμμετοχή του το μήνα Ιούλιο στο «ParkFoodFestival», η διεύθυνση και οι καθηγητές του ωδείου «Νεάπολις» αποχαιρετούν άλλη μία συναρπαστική διδακτική και συναυλιακή χρονιά. 

Ευχαριστούν και τον Δήμο Καβάλας για τη σημαντική στήριξη που προσέφερε