Την στήριξη του στο συλλαλητήριο για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων εξέφρασε σε δηλώσεις του ο βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Παναγιωτόπουλος. Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στην κεντρική πλατεία Καβάλας στις 19:30.

 

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ξεκαθάρισε την θέση του κόμματος κατηγορώντας την κυβέρνηση για ολιγωρίες και υποτίμηση της κατάστασης. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μίλησε για μεθοδεύσεις της κυβέρνησης μετά την επιτυχία των συλλαλητηρίων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης λέγοντας ότι "Λίγο μετά το πετυχημένο συλλαλητήριο της Αθήνας η κυβέρνηση "ξέθαψε" την υπόθεση Novartis".
 
Επιπρόσθετα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της διαπραγμάτευσης διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια ορθή συμφωνία. Όπως είπε, θα πρέπει να υπάρξει αφενός η πλήρης εξάλειψη των αλυτρωτικών στοιχείων από το σύνταγμα της χώρας και αφετέρου η εφαρμογή του Erga Omnes. Erga Omnes σημαίνει "έναντι όλων" δηλαδή μια ονομασία που θα ισχύει, τόσο διεθνώς όσο και στο εσωτερικό της χώρας.
 
Τέλος ο κ. Παναγιωτόπουλος "απάντησε" στις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Εμμανουηλίδη στο KavalaNews.gr λέγοντας: "Δεν μπορώ να ακούω τέτοιες δηλώσεις κυβερνητικών βουλευτών, των ανθρώπων που νομιμοποίησαν την διαμαρτυρία του πεζοδρομίου."