γράφει ο 

Νίκος Χατζηγιοβανάκης

 

Θύμα κλοπής έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Ιουνίου 2018 η πρόεδρος της "Δημωφέλεια" Αναστασία Ιωσηφίδου στην περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας.

 

Όπως αναφέρει η κ. Ιωσηφίδου, άγνωστοι δράστες έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου της και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του μια τσάντα με πολύτιμα έγγραφα. Μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό έσπευσε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Περάμου.

 

Η πρόεδρος της "Δημωφέλεια" κάνει διαδικτυακή έκκληση στους κατοίκους της περιοχής  ζητώντας αν εντοπίσουν την τσάντα της να την παραδώσουν στις αρχές. Η κ. Ιωσηφίσου διευκρινίζει ότι μέσα στην τσάντα εκτός από το πορτοφόλι της υπήρχαν χρήσιμα επαγγελματικά έγγραφα, ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης και διαβατήριο.

 

Επιπλέον, η Αναστασία Ιωσηφίδου σημειώνει ότι ο λόγος για τον οποίο άφησε την τσάντα στην θέση του συνοδηγού σε "κρυμμένο" σημείο ήταν γιατί το αυτοκίνητο είχε φιμέ τζάμια. Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα οι δράστες έσπασαν το τζάμι με λοστό.

 

Τέλος, αυξημένα είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα τα περιστατικά διαρρήξεων αυτοκινήτων στην συγκεκριμένη περιοχή, ενώ όπως τονίζεται από στελέχη της αστυνομίας τα περιστατικά ανά Σαββατοκύριακο ανέρχονται στα τέσσερα με πέντε. Η αστυνομία έχει αρχίσει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ

ΣΤΟ FACEBOOK:

Χθες, το μεσημέρι στην Ηρακλείτσα άγνωστοι διέρρηξαν το αυτοκίνητο μου και αφαίρεσαν την τσάντα μου, που εκτός των άλλων περιείχε προσωπικά και επαγγελματικά έγγραφα . Παρακαλώ αν κάποιος βρει στην γύρω περιοχή μια μαύρη τσάντα με έγγραφα να την παραδώσει στην Αστυνομία ή να επικοινωνήσει μαζί μου. Δυστυχώς αντίστοιχα περιστατικά συνέβησαν και σε άλλα τουριστικά σημεία της περιοχής μας. Μεγάλη προσοχή σε όλους και επαγρύπνηση ώστε να περιφρουρήσουμε το μέγιστο αγαθό του τουριστικού μας προϊόντος που είναι το αίσθημα ασφάλειας.