Αγαπητοί φίλοι Νεοδημοκράτες

Μετά την ολοκλήρωση διαδικασίας των εκλογών και τη δημοσίευση των τελικών αποτελεσμάτων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας σε Νέστο και Ν. Καβάλας που προσήλθαν στις κάλπες και έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα για μαζική συμμετοχή. Ιδιαιτέρως δε, ευχαριστούμε ολόψυχα τα μέλη που στηρίξανε την υποψηφιότητα μας, για Σύνεδροι στα 2 επόμενα τακτικά Συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας. Η ιδιαίτερα τιμητική τέταρτη και πέμπτη θέση στο Ν. Καβάλας μας γεμίζει ευθύνη, αλλά και δύναμη για τη συνέχεια. Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο Ν. Καβάλας έδωσαν μια ξεκάθαρη εντολή: ενωμένοι να προχωρήσουμε στη δημιουργική ανανέωση και τη διεύρυνση του πολιτικού μας οργανισμού. Δεσμευόμαστε ότι θα εργαστούμε εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση.
Επίσης θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή θητεία και δύναμη στον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας, ΔΗΜ.Τ.Ο. Παγγαίου και ΔΗΜ.Τ.Ο. Καβάλας και Θάσου.

Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους εκλεγέντες Συνέδρους του Ν. Καβάλας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους ανεξαρτήτως αποτελέσματος για τη συμμετοχή και τον έντιμο αγώνα τους.

Από την θέση των Συνέδρων, θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε τις σκέψεις και προτάσεις μας για την ανάδειξη του Νομού μας. 

Με εκτίμηση,

Πασχαλίδης Φώτης - Χιώτης Κώστας
Εκλεγμένοι Σύνεδροι Ν.Δ.   Ν. Καβάλας.