Μαξιμαλιστικούς στόχους, σε μεγέθη παρόμοια του προσωπικού του αποτελέσματος, θέτει ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας της ΝΔ, Μπάμπης Δράκος, στην πρώτη του γραπτή δήλωση μετά τις εσωκομματικές εκλογές (δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα). 

 

Μεταξύ άλλων ο κ. Δράκος μιλά για αυτοδυναμία της ΝΔ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές αλλά και για τον τοπικό στόχο εκλογής 4 βουλευτών. 

 

Αναλυτικά η δήλωσή του: 

 

Η νεοεκλεγείσα ΝΟ.Δ.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ της ΝΔ ευχαριστεί τα μέλη του κόμματος που μαζικά προσήλθαν στις κάλπες (πολύ μεγάλο  ποσοστό συμμετοχής) και μέσα από μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία εξέλεξαν τις νέες διοικήσεις, ήτοι  της ΝΟ.Δ.Ε., των  ΔΗΜ.Τ.Ο. Καβάλας, Παγγαίου, Νέστου και Θάσου Καβάλας καθώς και τους εκπροσώπους μας για τα επόμενα δύο (2) Συνέδρια της ΝΔ.  

 

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών που εθελοντικά έφεραν με άψογο τρόπο σε πέρας  όλη  την εκλογική διαδικασία. 

 

Συγχαίρει επίσης δε όλους τους υποψηφίους εκλεγέντες και μη,  που γνωρίζοντας τις σοβαρές αγωνιστικές υποχρεώσεις, που προκύπτουν από τις 4 τουλάχιστον εκλογικές αναμετρήσεις της επόμενης διετίας, επιδεικνύοντας υψηλή κομματική συνείδηση δήλωσαν ΄΄παρών΄΄ στον αγώνα. 

 

Επιζητούμε την συνεργασία όλων για να στηρίξουμε τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στις σκληρές μάχες που δίνει απέναντι στην συγκυβέρνηση των αδίστακτων λαϊκιστών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τη νίκη της ΝΔ και μάλιστα με αυτοδυναμία.                                               

 

Η στήριξη μας θα είναι ακόμη πιο αποφασιστική αν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΕΝΩΜΕΝΟΙ πετύχουμε τον τοπικό στόχο που είναι να εκλεγούν 4 βουλευτές της ΝΔ ΚΑΒΑΛΑΣ στην επόμενη βουλή.                                

 

Από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε κοντά σε όλα τα τοπικά προβλήματα των συμπολιτών μας και δηλώνουμε ότι η εκλεγμένη από την βάση ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας  θα έχει λόγο και πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα θέματα που αφορούν το κόμμα στην Περιφερειακή Ενότητα ΚΑΒΑΛΑΣ.                                              

 

Με εκτίμηση 

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ                                                                                                 

ΔΡΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ