Απόλυτα επιτυχημένες οι ενημερωτικές ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Παγγαίου το διήμερο 10 & 11 Μαΐου 2018 από τον ΕΛ.Γ.Α. Καβάλας,στο πλαίσιο δημοσιοποίησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020 και ειδικότερα του υπομέτρου 5.1  «Επενδύσεις σε προληπτικά μέτρα που σκοπεύουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων πιθανών φυσικών φαινομένων, δυσμενών καιρικών συνθηκών και καταστροφικών συμβάντων».

 

Τη δηιμερίδα προλόγισε η προϊσταμένη του υποκαταστήματος ΕΛ.Γ.Α. Καβάλας,  Ζαφειρία  Κατσικέρη και στη συνέχεια το λόγο έλαβε η κα. Μαρία Διαμαντή,η οποία παρουσίασε ως υπεύθυνη το εν λόγω πρόγραμμα. Στο τέλος της παρουσίασης ακολούθησε διαλογικήσυζήτηση και απαντήθηκαν  ερωτήματα που έθεσαν οι παρευρισκόμενοι.

                                                                     

 

Η μεγάλη προσέλευση καλλιεργητών καθώς και των άμεσα ενδιαφερομένων στις ημερίδες, επιβεβαίωσε  στην πράξη, το μεγάλο ενδιαφέρον που παρατηρείται συνεχώς στον τομέα της προστασίας της γεωργικής παραγωγής στο Δήμο Παγγαίου. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνο του ΕΛ.Γ.Α. Καβάλας : 2510621900-12 .

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ