Πρωτοσέλιδα

 

 

 

 

 

Τρείς λέξεις μπορούν να χαρακτηρίσουν την εμμονική απόφαση ΤΑΙΠΕΔ και των  συναρμόδιων Υπουργείων για την δημιουργία μετωπικού σταθμού διοδίων πάνω από την πόλη της Καβάλας στην Άσπρη Άμμο : 

 

1) ΥΦΑΡΠΑΓΗ: θέλουν να βάλουν το χέρι τους στην τσέπη των πολιτών για έναν δρόμο που έχει πληρωθεί ήδη από την Ε.Ε. και τον Έλληνα φορολογούμενο.

 

2) ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ: θέλουν να εγκαταστήσουν το μετωπικό σταθμό διοδίων σε ένα σημείο όπου η επικινδυνότητα είναι πολύ μεγάλη και η πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη.

 

3) ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ: Απαξιούν να αποδεχθούν την βούληση της τοπικής κοινωνίας ( και όλης της περιφέρειας ) που λέει ΟΧΙ στη δημιουργία του σταθμού των διοδίων.

 

Αγαπητοί συμπολίτες/τισσες, η ¨Συμπαράταξη Πολιτών¨ και πρόσφατα ,ανέδειξε τα μεγάλα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εγκατάσταση των διοδίων και τα οποία αγγίζουν όλους μας . Δεν πρέπει  να  τους αφήσουμε να ξεπεράσουν το εμπόδιο που λέγεται ΚΟΙΝΩΝΙΑ  και η απάντησή μας  είναι η μαζική συμμετοχή.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ όλες τις Καβαλιώτισσες και όλους τους Καβαλιώτες, μαζί με τους φορείς της πόλης μας και του νομού μας, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 15 Μάη στις 13.00 στην πλατεία Ελευθερίας, να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στη δημιουργία των διοδίων.

 

ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

 

Για την  Συμπαράταξη Πολιτών, ο επικεφαλής, Άρης Βέρρος

(δελτίο Τύπου)