Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Μαΐου στη 1:00 στην κεντρική πλατεία της Καβάλας απευθύνει η συντονιστική επιτροπή που δημιουργήθηκε από τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. Ειδικότερα η επιτροπή αναφέρει τα εξής: 

 

Φίλες και φίλοι,

Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή όλων μας, στο μεγάλο συλλαλητήριο της Τρίτης 15-05-2018 και ώρα 13:00 στην πλατεία Ελευθερίας,ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, πάνω από την πόλη της Καβάλας.

 

Το διακύβευμα τεράστιο: Ο οικονομικός, τουριστικός, επιχειρηματικός στραγγαλισμός της πόλης μας, του Δήμου μας, του Νομού μας.

 

Και κυρίως η προστασία της υγείας μας, από την άνευ προηγούμενου επερχόμενη επιβάρυνση του περιβάλλοντος, με ρύπους σε συνδυασμό με τις τριτοκοσμικές συνθήκες που θα επικρατούν καθημερινά στον αστικό ιστό της πόλης μας και το κυκλοφορικό χάος.

 

Φίλες και φίλοι,

Ήρθε η ώρα να συμπράξουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, να αποτρέψουμε το επερχόμενο έγκλημα σε βάρος της κοινωνίας μας.

 

Θα μετρηθούμε και θα αναμετρηθούμε με την ιστορία μας. Και επειδή θα λογοδοτήσουμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

 

                  

         Η Διαπαραταξιακή Συντονιστική Επιτροπή

                                                               του Δήμου Καβαλας.