Με την συμμετοχή 300 μαθητών με 16 παραστάσεις από 22 σχολεία ανοίγει η αυλαία της 3ης γιορτής μαθητικού θεάτρου που θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 14 Μαΐου έως την Παρασκευή 8 Ιουνίου στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

 

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου, στις 12:00 στην πλατεία Καπνεργάτη Καβάλας, στη διάρκεια της οποίας θα γίνει η βράβευση του μαθητή του 5ου ΓΕΛ Καβάλας Σαΐντ Αχμάντ, που η δημιουργία του εξελέγη πρώτη και αποτελεί την αφίσα της «3ης Γιορτής Μαθητικού Θεάτρου», ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση με τις ζωγραφιές όλων των μαθητών που πήραν μέρος στο διαγωνισμό.

 

Για το θέμα αυτό παραχωρήθηκε το μεσημέρι Πέμπτης συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουίου Καβάλας παρουσία της προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας Κορίνας Χιώτη Πρασσα, του διευθυντή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Απόστολου Βαγενά, του εκπροσώπου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πέτρου Γιασκουλίδη, της υπεύθυνης πολιτιστικών θεμάτων Γιώτας Τσελεκτσίδου και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σταυρούλας Γκουλούση.