Το εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καβάλας εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου 

 

 

                                    «Οι αντιπροσωπευτικοί φορείς της κοινωνίας των πολιτών που συγκροτούν την "Κοινωνική Συμμαχία" αντιδρώντας στις ασκούμενες πολιτικές της λιτότητας,ανεργίαςκαι της υπερφορολόγησης, αλλά και  για να συμβάλλουν θετικά στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου, αποφάσισαντην κήρυξη  ΠΑΝΕΘΝΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΡΑΣΗΣ στις 30 Μαϊου του 2018.

                                    Τη συγκεκριμένη μέρα θα πραγματοποιηθεί 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία από την ΓΣΕΕ (της οποίας μέλος είναι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας) και την ΑΔΕΔΥ.

                                    Στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης θα πάρουν μέρος όλοι οι αντιπροσωπευτικοί φορείς της κοινωνικής συμμαχίας των πολιτών  που συγκροτούν την Κοινωνική Συμμαχίακαι σε επίπεδο Νομού (όπως κι εσείς ως μέλος  του ανώτατου φορέα σας) αναλαμβάνοντας δράση και διεκδικώντας  εναλλακτικές πολιτικές και μέτρα εξόδου από την κοινωνικοοικονομική κρίση.

                                    Στο παραπάνω πλαίσιο με σκοπό να οργανώσουμε και να διατάξουμε τις δυνάμεις που εκπροσωπούμε συμμετέχοντας στην ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ στις 30 Μαϊου, σας καλούμε σε κοινή συνάντηση με τον εκπρόσωπό σας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας (Δαγκλή 19, Καβάλα) την Δευτέρα 14 Μαϊου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ.για να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ στις 30 Μαϊου 2018.

 

Με τιμή 

Για το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΔΑΡΑΣ                    ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ»