Το Επιμελητήριο Καβάλας, ενημερώνει για τις Επιχειρηματικές Συναντήσειςοι οποίες θα πραγματοποιηθούν 31 Μαΐου 2018στο Burgasτης Βουλγαρίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρα Ναυτιλίας 2018 (European MaritimeDay2018, MatchmakingEvent).

 

Οι συναντήσεις θα είναι B2B και θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής εκδήλωσης στον τομέα της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας - Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας 2018. Αυτό παρέχει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις υποστήριξης όπως εργαστήρια, συνέδρια, εκθέσεις και συζητήσεις. Η εκδήλωση είναι δωρεάν και απευθύνεται κυρίως σε καινοτόμες εταιρείες, πανεπιστήμια, ερευνητές, δημόσιες αρχές και άλλους οργανισμούς που ενδιαφέρονται να μοιραστούν νέες ιδέες και να βρουν νέους συνεργάτες. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στα Αγγλικά.

 

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις αυτές αποτελούν ιδανική ευκαιρία για να ξεκινήσετε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία μέσω προκαθορισμένων συναντήσεων, διάρκειας 20 λεπτών η κάθε μια, με την υποστήριξη του EnterpriseEuropeNetwork, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Yambol(Βουλγαρία), της Γενικής Διεύθυνσης Ναυτιλιακών Υποθέσεων και Φυσικών Επιστημών, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Δήμου του Burgas.

 

Η εκδήλωση δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας νέων εταιρικών σχέσεων για ερευνητικά έργα, μεταφορά τεχνολογίας και επιχειρηματικές συνεργασίες ή / και συμμετοχή σε έργα που χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκά προγράμματα.

 

Γιατί να συμμετάσχω;

Γρήγορη ευκαιρία εισόδου στην αγορά

Γνωρίστε νέους συνεργάτες και πελάτες πρόσωπο με πρόσωπο

Αποκτείστε νέες διασυνοριακές επαφές

Προωθήστε την τεχνολογία και την τεχνογνωσία σας

Ανακαλύψτε τις τελευταίες τάσεις στις υπηρεσίες της ναυτιλιακής βιομηχανίας και τα προϊόντα που συνδέονται με αυτή.

 

Κύρια θέματα των συναντήσεων B2B

Ναυτιλιακή Βιομηχανία

Ναυτική πολιτική

Παράκτιες περιοχές και λιμάνια

Θαλάσσιο περιβάλλον και προστατευόμενες περιοχές

Τεχνολογίες και Εξοπλισμός Ναυτιλίας και Ναυπηγείων

Ναυτιλιακές υπηρεσίες, μεταφορές και ναυτιλία

Ναυτική ασφάλεια και ασφάλεια λιμένων

Δεξιότητες και εκπαίδευση

Τουρισμός

 

Μπλε Ανάπτυξη

Υδατοκαλλιέργεια

Παράκτιος τουρισμός

Θαλάσσια Βιοτεχνολογία

Ενέργεια Ωκεανών

Εξόρυξη βυθού

Θαλάσσια έρευνα, ανάπτυξη και καινοτομία

 

Για την συμμετοχή σας απαιτείται εγγραφή στην  ειδική πλατφόρμα.

 

Πώς λειτουργεί;

1. Καταχωρίστε και δημοσιεύστε τις προσδοκίες σας για συνεργασία και τον στόχο του οργανισμού σας:

Οι συμμετέχοντες πρέπει να εγγραφούν με το δικό τους όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης, είναι σε θέση να δημοσιεύουν το

 

προφίλ συνεργασίας, την περιγραφή του προϊόντος, τον τομέα δραστηριότητας και τον τύπο συνεργάτη που αναζητούν

2. Στείλτε, λάβετε και επικυρώστε τις αιτήσεις για συνάντηση μόλις ανοίξει η πλατφόρμα:

Μετά τις 2 Απριλίου 2018οι συμμετέχοντες μπορούν να ξεκινήσουν να κάνουν κρατήσεις για τις συναντήσεις που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν. Τις αιτήσεις ακολουθούν οι  επιβεβαιώσεις για τον προγραμματισμό των συναντήσεων

3. Μπορείτε να δείτε το προσωπικό σας πρόγραμμα συναντήσεων B2B στο προφίλ σας πριν από την έναρξη του προγράμματος.

Ζητάμε από τους συμμετέχοντες να δεχθούν ή να ακυρώσουν τις συναντήσεις τους για να λάβουν το τελικό τους χρονοδιάγραμμα. Κάθε συμμετέχων θα λάβει ηλεκτρονικά μια λίστα προγραμματισμένων συναντήσεων, η οποία είναι επίσης εύκολα προσβάσιμη από το προσωπικό τους προφίλ.

Για την εγγραφή σας παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη πλατφόρμα προγραμματισμού:

Προθεσμίες

 

1 Φεβρουαρίου 2018 –  28Μαΐου 2018

Εγγραφή και υποβολή για προφίλ συνεργασίας

2 Απριλίου 2018 – 30 Μαΐου 2018

Online επιλογή συναντήσεων

31 Μαΐου 2018

Συναντήσεις B2B (10:00 - 13:00)

https://european-maritime-day-2018.b2match.io/

 

Οι συναντήσεις Β2Β θα πραγματοποιηθούν σε επιλεγμένο χώρο του BurgasFreeUniversity(62 San Stefano str., Burgas - https://www.bfu.bg/en)όπου θα λάβουν χώρα οι κύριες εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ναυτιλίας 2018  και ώρες10:00-13:00.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο Επιμελητήριο Καβάλας, Enterprise Europe Network, στο τηλ. 2510 222212 κα. Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ. 4) και κα. Δέσποινα Παρασύρη (εσωτ 11), στο [email protected]και στο site του Επιμελητηρίου www.kcci.gr