Το Σάββατο 31 Μαρτίου ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Βορείου Αιγαίου έχει τα εγκαίνια του και προσκαλεί όλους τους φίλους της ιστιοπλοΐας να παραβρεθούν στα γραφεία του Ομίλου στο λιμάνι της Κεραμωτής. 

Το ίδιο Σαβ/κο 31/03-01/04 με τον αγώνα ‘Sailingseasonopeningtrophy’ και την συμμετοχή πολλών σκαφών  & ιστιοπλόων από Ελλάδα αλλά και τις γύρω γειτονικές χώρες των Βαλκανίων ανοίγει η αυλαία για το 2018.

Ταυτόχρονα, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Βορείου Αιγαίου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών τηςσχολής ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας, τμήμα Κεραμωτής – Φαναριού, για Αρχάριους, Προχωρημένους και skippers. Εγγραφές και νέα τμήματα γίνονται συνεχώς.

Η σχολή περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την θεωρία σε ένα πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο στο λιμάνι Κεραμωτής, με σύγχρονές μεθόδους διδασκαλίας καθώς επίσηςνα κάνουν την  πρακτική τους με πολλά και διαφορετικά ιστιοπλοϊκά σκάφη με σκοπό την απόκτηση μέγιστης εμπειρίας.

Η εκπαίδευση γίνεται υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου εκπαιδευτή Γκριτζελάκη Χριστόφορου και στελεχώνεται από άλλους καταρτισμένους και αξιόλογους εκπαιδευτές.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος εκπαίδευσης και τις προβλεπόμενες εξετάσεις, οι απόφοιτοι αποκτούν  Δίπλωμα Κυβερνήτη ιστιοπλοϊκού σκάφους έως 20μέτρα (66feet) χωρίς περιορισμό μιλίων και διεθνώς αναγνωρισμένο.

Υπάρχει ευελιξία όσον αφορά τις ημέρες και τις ώρες των μαθημάτων τα οποία συνήθως γίνονται Σαββατοκύριακα και ορισμένες φορές καθημερινές, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τους μαθητές και σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Η σχολή ολοκληρώνεται σε διάρκεια δυο μηνών.

Υπάρχει ειδική προσφορά του Ομίλου για φοιτητές και ανέργους (με την επίδειξη φοιτητικού πάσου και κάρτας ανεργίας).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Ομίλου τηλ.+302591051180 , [email protected] και τον υπεύθυνο Εκπαιδευτή του Ομίλου Γκριτζελάκη Χριστόφορο τηλ. +306972054346.