Με ένα ωραίο πρόγραμμα, στις ασκήσεις εδάφους, η Ιωάννα Ξουλόγη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον πρώτο αγώνα από τα παγκόσμια κύπελλα στο Μπακού (Αζερμπαϊτζάν). Η πρωταθλήτρια της ενόργανης συγκέντρωσε 12,733 βαθμούς και ανέβηκε στο δεύτερο βάθρο της διοργάνωσης. 

Τα συγχαρητήριά τους για τη διάκριση της Καβαλιώτισσας αθλήτριας με καταγωγή από τον Δήμο Παγγαίου εξέφρασε ο βουλευτής Καβάλας Κώστας Μορφίδης.

 

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια ενόργανης, Ιωάννα Ξουλόγη για την κατάκτηση του Ασημένιο μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στο Μπακού καθώς επίσης και για την 4η θέση που κατέλαβε στη δοκό ισορροπίας.

Η δήλωση της μετά το τέλος του τελικού, "ο επιμένων νικά" συνοψίζει την τεράστια προσπάθεια της που τελικά την οδήγησε στο βάθρο.

Υπενθύμισε για μία ακόμα φορά ότι υπάρχουν πολλά άλλα αθλήματα-εκτός του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ- που φέρνουν επιτυχίες στη χώρα μας και ως πολιτεία καλούμαστε να ενισχύσουμε και να βοηθήσουμε την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών μας που μας γεμίζουν με περηφάνια!

Και πάλι συγχαρητήρια!

Καβάλα, 18/3/2018