Πρωτοσέλιδα

 

 

 

 

 

Με τον τίτλο «Για τον πλειστηριασμό που δεν έγινε αλλά κατέστη άγονος (ενώ δεν έγινε)» σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΛΑΕ Καβάλας απαντά στην ανακοίνωση του Τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για τον πλειστηριασμό σπιτιού στην Ελευθερούπολη που τελικά δεν έγινε. Δείτε εδώ

 

Στην ανακοίνωση αναφέρουν  

 

Αυτοί που παρέδωσαν λιμάνια, αεροδρόμια, δρόμους και τρένα, αυτοί που δίνουν «γη και ύδωρ» στους τροϊκανούς, αυτοί που ξευτελιζόμενοι υλοποιούν πολιτικές που θα ζήλευε και η ίδια η Θάτσερ, εγκαλούν και μαλώνουν τη ΛΑΕ . Γιατί άραγε; Γιατί τόλμησε να εναντιωθεί και να αποκαλύψει έναν πλειστηριασμό που κατά τα λεγόμενα τους δεν έγινε, αλλά κατέστη άγονος, πάλι κατά τα λεγόμενα τους (άρα έγινε). Ότι δεν αφορά πρώτη κατοικία αλλά είναι η μόνη της οικογένειας του παιδιού της ιδιοκτήτριας, που αν την χάσει μένει στο δρόμο ή θα αναγκαστεί να φιλοξενηθεί από συγγενείς. Ότι είναι μέρος μεγαλύτερου χρέους των μόλις 17.000 Ευρώ, ποσό για το οποίο έγινε ο πλειστηριασμός ενός διαμερίσματος μόλις 36,73 τμ. Ευτυχώς δεν πρόσεξαν την πισίνα οπότε η διαμαρτυρία τους θα ολοκλήρωνε τη θεωρία των πλούσιων στρατηγικών κακοπληρωτών. ( Στον ιστότοπο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στο διαδίκτυο στη διάθεση κάθε συμπολίτη υπάρχει το δελτίο του συγκεκριμένου πλειστηριασμού με όλες τις πληροφορίες Κωδικός: h54t3pKj9T )

 

Η σωτηρία των τραπεζών το νέο ευαγγέλιο του ΣΥΡΙΖΑ. Των τραπεζών που σαν ιδιωτικές επιχειρήσεις ανακεφαλαιοποιήθηκαν 3 φορές από όλους μας, άρα και από τους πλειστηριαζόμενους. Το δόγμα ότι «δε γίνεται αλλιώς» (ΤΙΝΑ) από το ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο παραμένουμε στην υπέροχη οικογένεια της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης, υπηρετείται πιστά από αυτούς που πριν λίγα χρόνια θα άλλαζαν την Ευρώπη. Ο κατήφορος δεν έχει σταματημό.

 

Το «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη έγινε ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και καταστολή απέναντι σε όσους αντιδρούν. Για να έρθει η σειρά των κατασχέσεων και των εξώσεων. Τους καλούμε να ετοιμάζονται αφού «δε γίνεται αλλιώς» να ξεσπιτώνουν οι ίδιοι τους οφειλέτες, όταν και η αστυνομία δε θα το τολμά. Ας ετοιμάζουν τις οργανώσεις τους για τις εξώσεις γιατί δεν είναι ηθικό και δίκαιο μια δουλιά που ξεκίνησαν αυτοί να την τελειώνουν άλλοι. Καθείς εφ΄ ω ετάχθη ώσπου ο εξευτελισμός τους να γίνει τέλειος.

 

Εμείς θα τους θυμίζουμε με την παρουσία και τη δράση μας ότι δεν είναι όλοι ίδιοι, ότι υπάρχει αριστερά και κοινωνία που αντιδρά.

 

Σ΄ ότι αφορά τον ισχυρισμό των Συριζαίων ότι η πρώτη κατοικία προστατεύεται, ας βάλουν και αυτό το ψέμα τους πλάι στα τόσα άλλα που κατά καιρούς έχουν πει μήπως και κερδίσει το βραβείο ψευτιάς. Ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός. Γιατί το ψέμα βρίσκεται πια στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ.