Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 5 Μαρτίου η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Ο πρώην πρόεδρος Πέτρος Πετρόπουλος παρέδωσε τα καθήκοντά του στη νέα πρόεδρο Κορίνα Χιώτη – Πρασσά, έπειτα από την πρόσφατη απόφαση της δημάρχου Καβάλας σχετικά με τους αντιδημάρχους και τους προέδους των Νομικών Προσώπων του Δήμου.

 

Η τελετή έγινε χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, έπειτα από αίτημα της νέας προέδρου η οποία σήμερα δημοσιοποίησε την ανακοίνωσή της για την ανάληψη των καθηκόντων της. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

 

«Αναλαμβάνοντας τα νέα καθήκοντα μου ως Πρόεδρος της Δημοτικής Θεατρικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ), θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ αρχήν τη Δήμαρχο μας κ. Δήμητρα Τσανάκα, καθώς και όλη τη Δημοτική Αρχή, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Από την θέση αυτή, φρονώ ότι, θα υπηρετήσω το Δήμο Καβάλας, με συνέπεια, ήθος και βέβαια το κατάλληλο πνεύμα συνεργασίας που απαιτείται, μαζί με όλα τα στελέχη, τους εθελοντές μας και με πρώτο τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Θοδωρή Γκόνη, ώστε η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ) να συνεχίσει απερίσπαστα το πολύ σημαντικό έργο της, πάντα προς όφελος των δημοτών μας.

Εύχομαι επίσης, στον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Πέτρο Πετρόπουλο, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τον ευχαριστώ για τη συνεργασία και ενημέρωση μου, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Όλοι μαζί, αλλά κι ο καθένας ξεχωριστά, από τη θέση ευθύνης που καλύπτει, πιστεύω ότι θα  καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη λειτουργία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και βέβαια, την παραγωγή του καλύτερου δυνατού πολιτιστικού έργου.  

 

 

Με εκτίμηση

 

Η Πρόεδρος

της Δημοτικής Θεατρικής Κοινωφελούς

Επιχείρησης Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ)