Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» προσκαλεί τους μικρούς της αναγνώστες στην παρουσίαση του βιβλίου του Άγγελου Ραυτόπουλου με τίτλο: «Το Αγγελάκι που έλαμψε ξανά» την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ώρα 18:00 στο Παιδικό Τμήμα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης (3ος όροφος). Παρέα με το συγγραφέα Άγγελο Ραυτόπουλο και τη νηπιαγωγό Αναστασία Λίμα θα μάθουμε γιατί η φιλία είναι η πιο σημαντική στη ζωή των ανθρώπων.

 

Λίγα λόγια για το συγγραφέα…

 

Γεννήθηκε και έζησε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας τα πρώτα οχτώ χρόνια της ζωής του. Το 1996 μετακόμισε με την οικογένειά του στον τόπο καταγωγής του, την όμορφη Λευκάδα,  στο χωριό Άγιος Πέτρος. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Βιομηχανική Πληροφορική του ΤΕΙ Καβάλας και βρίσκεται σε εξέλιξη το Μεταπτυχιακό του στη Διοικητική Επιστήμη και τα Πληροφοριακά Συστήματα. Αγαπάει τη φωτογραφία και τη δημιουργική γραφή. Λατρεύει τα παιδιά και η φαντασία του μεγαλουργεί όταν μοιράζεται σκέψεις μαζί τους.
Όνειρο του να δημιουργήσει ακόμη πολλά παραμύθια για τους μπόμπιρες και τις νεράιδες της ζωής του.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο…

 

Το παιδικό βιβλίο "Το Αγγελάκι που έλαμψε ξανά" των εκδόσεων Bookberries Publishing και του Συγγραφέα Άγγελου Ραυτόπουλου είναι εδώ να σας διδάξει πως η φιλία είναι σημαντική στη ζωή των ανθρώπων. Ένα παραμύθι απευθυνόμενο στο παιδικό κοινό ηλικίας 3 έως 6 ετών, «εμποτισμένο» με θετική διάθεση! Μπορούν Πεταλούδα, Σπουργιτάκι και Πυγολαμπίδα να βοηθήσουν ένα νέο φίλο για τον πιο σημαντικό σκοπό; Ως ανταπόδοση το Αγγελάκι δίνει μια ευχή σαν μυστικό, τα παιδάκια όλου του κόσμου να έχουν ένα φυλαχτό, το όμορφο, το αληθινό παιδικό χαμόγελο.