Να ζητήσει συγνώμη ζητούν οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκο Δέμπα για τα όσα είπε στην κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου το περασμένο Σάββατο σχετικά με το ότι κλήθηκαν στην εκδήλωση αλλά δεν πήγαν. Σε ανακοίνωσή τους οι τρεις βουλευτές αναφέρουν:

«Έστω και την ύστατη στιγμή, χρέος του προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας, αναλογιζόμενος την ευθύνη που έχει στα μέλη του και στην τοπική κοινωνία, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την απρέπεια του να καταφερθεί εναντίον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, για τη δήθεν άρνηση τους να παραβρεθούν στην καθιερωμένη τελετή κοπής της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου. Η δημόσια συγγνώμη του εκτιμούμε ότι θα διασώσει τα ελάχιστα ψήγματα της σοβαρότητας του.Σε αντίθετη περίπτωση ισχύει το «στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα».

 

Να σημειωθεί ότι συγκεκριμένα ο πρόεδρος του επιμελητηρίου την ώρα της ομιλίας του στην κοπή της πίτας σχετικά με την απουσία των κυβερνητικών βουλευτών είπε τα εξής:

«Δυστυχώς σήμερα δεν είναι εδώ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκοντας μια δικαιολογία ότι δεν πήραν την πρόσκληση. Πραγματικά λυπάμαι για αυτό. Το προσωπικό του Επιμελητηρίου μίλησε με τα γραφεία των βουλευτών. Σήμερα πάλι βλέπω, όπως μας απαξιώνουν τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει και φέτος. Κανείς κυβερνητικός βουλευτής να μην είναι σήμερα εδώ, στην κοπή της πίτας. Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει να ακούσουν τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε. Μέσα από τα μέσα ενημέρωσης θα δουν και θα ακούσουν αυτά που έχουμε να πούμε».