Αναρωτιόμαστε πραγματικά ποιανού απόφαση ήταν να τεθεί θέμα τιμωρίας του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018, επειδή το Σωματείο κατέφυγε στην Εισαγγελία για αποφάσεις της διοίκησης της δημοτικής επιχείρησης οι οποίες φέρονται να βλάπτουν τα συμφέροντα της δημοτικής επιχείρησης. 

 

Εδώ και 14 μήνες, σχεδόν όλοι οι δημότες της Καβάλας και των Φιλίππων είναι ανάστατοι και εξοργισμένοι με τα συνεχιζόμενα λάθη στις χρεώσεις και στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ, επειδή το λογισμικό σύστημα έκδοσης των λογαριασμών βγάζει συνεχώς σφάλματα. 

 

Ας αναλάβει επιτέλους η Δήμαρχος την ευθύνη για το “αλαλούμ” με τους λογαριασμούς και ας σταματήσει να κοροϊδεύει τους δημότες και να ρίχνει την ευθύνη στους εργαζόμενους.

 

Ενόψει λοιπόν της συνεδρίασης της Πέμπτης και επειδή τόσο οι δημότες όσο και οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε αναστάτωση από τις επιλογές της Δημοτικής Αρχής, προχωρούμε σε συνάντηση με το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ και ζητάμε επίσης ενημέρωση, πριν από τη συνεδρίαση της Πέμπτης, από τον Γενικό Διευθυντή της δημοτικής επιχείρησης, ο οποίος και εισηγείται τις πειθαρχικές διώξεις εναντίον του Σωματείου.

 

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ έχουν ανάγκη να δουλεύουν μέσα σε συνθήκες ηρεμίας, καλής συνεργασίας και δικαιοσύνης, για το συμφέρον των δημοτών και του Δήμου.

 

 

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

“Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ” 

Ο Επικεφαλής

 

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας