Την παραίτηση της δημοτικής του συμβούλου από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, ζητά ο επικεφαλής της παράταξης ο Τόπος της Ζωής μας, Μάκης Παπαδόπουλος, με αφορμή την υποψηφιότητά της στις εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταση αναφέρεται:

 

Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση της συμμετοχής της δημοτικής συμβούλου Κατερίνας Ιωαννίδου στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καβάλας αποτελεί ευθεία παραβίαση του ανεξάρτητου και αδέσμευτου χαρακτήρα της δημοτικής μας παράταξης.

 

Η Κατερίνα Ιωαννίδου γνώριζε ότι τα εκλεγμένα μέλη μας στο Δημοτικό Συμβούλιο οφείλουν να εκφράζουν τον ανεξάρτητο και αδέσμευτο χαρακτήρα της δημοτικής μας κίνησης και να μην καταθέτουν υποψηφιότητα σε εκλογικές διαδικασίες άλλων φορέων. Παρόλα αυτά, επέλεξε να ενεργήσει μονομερώς και αιφνιδιαστικά, χωρίς προηγουμένως να έλθει σε συνεννόηση μαζί μας.

 

Ως εκ τούτου, τίθεται εκτός δημοτικής παράταξης και οφείλει να παραιτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να καταλάβει τη θέση της μέλος της παράταξής μας.  

 

 

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Ο Επικεφαλής

 

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος